Forum » Mobilne tehnologije » Android - problem z exchange geslom
Android - problem z exchange geslom
MTB ::
V službi sem spremenil geslo za prijavo. V skladu z navodili sem uporabil različne znake, med njimi šumnik in ločilo.
Tam ni bilo problema, dokler se nisem z mobilnim telefonom (samsung, kitkat) povezal v omrežje. Ko sem v exchange pošto vpisal novo geslo, mi ga zavrača kot napačno. Poskusil sem nekajkrat, geslo je zagotovo pravo. Trenutno nimam možnosti, da bi geslo spremenil.
Ima kdo idejo kaj bi to bilo? Omejitev androida?
Tam ni bilo problema, dokler se nisem z mobilnim telefonom (samsung, kitkat) povezal v omrežje. Ko sem v exchange pošto vpisal novo geslo, mi ga zavrača kot napačno. Poskusil sem nekajkrat, geslo je zagotovo pravo. Trenutno nimam možnosti, da bi geslo spremenil.
Ima kdo idejo kaj bi to bilo? Omejitev androida?
crniangeo ::
preko web vmesnika resetiraj geslo na brez sumnikov :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
MTB ::
Vsak odziv mu je žal odveč, zato ga niti ne želim klicat. Bom dostopal preko web vmesnika, dokler se ne omogoči sprememba gesla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7647 (6352) | tony1 |
» | Konfiguracija Synology NAS-aOddelek: Omrežja in internet | 1115 (960) | Netrunner |
» | Autofill Siol mailOddelek: Omrežja in internet | 2590 (2298) | bosmla |
» | Ganymede 822+ geslo za dostop preko HTTPOddelek: Omrežja in internet | 10603 (5641) | sergejom |
» | T-2 in Clarkconnect-ov router kako in kaj nastavit ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1308 (1213) | Irmscher |