» »

Ebay kamere za video nadzor.

Ebay kamere za video nadzor.

1player1 ::

Na ebayu je veliko kamer, ki so zelo poceni ampak vprašljiva je kvaliteta.

Hočem kupiti kamero, ki bo imela night vision, sensor gibanja (delovala bo samo ob premikih), shranjuje posnetke s povezavo na napravo, ki je na varnem v hiši (če je kamera na kartico tudi vredu) in seveda da ima dobro sliko (da se bo dalo prepoznati identiteto osebe, ki je vstopila na to privat območje). Boljše je, da je za zunaj (vodna zaščita), ampak če zaradi tega žrtvuje kvaliteto slike oziroma kakšne druge posebnosti, ni treba, da je za zunaj.

gledal sem http://www.ebay.com/itm/4CH-Wireless-IR...

http://www.ebay.com/itm/8-CH-Channel-H-...

Ali bi bilo kaj takega za moje potrebe vredu nakup ?

SaXsIm ::

Z ničemer od tega ne boš ponoči dobro videl obraza, razen, če bo obiskovalec stal meter pred kamero ter gledal direktno v njo. Te kamere snemajo v max resoluciji D1 (704 x 576). Sam bi priporočal IP kamere z vsaj 2MP ločljivosti. Jaz uporabljam takšne.
SaXsIm

greatdrakon ::

kako pa pretvoriti analogne kamere v wireless.
imam 4 analogne kamera in snemalnik, ki podpira ethernet...
bi pa rad nekako kamere brezžično povezal v snemalnik in nato preko njega nadzoroval kamere...

SaXsIm ::

Odsvetujem wireless analogne kamere. Odsvetujem tudi wireless digitalne kamere. Ampak pri analognih je signal bolj občutljiv na motnje, tako da če se želiš iti neko varnost, pozabi na brezžični videonadzor.
SaXsIm

sameone ::

Zdravo

Tudi jaz bi rabil kakšen nasvet za kamero - video nadzor.

- Povezava naj bo LAN (kabel). Kakšna hitrost je priporočljiva ?
- Karakteristike, kot je že povedal SaXsIm (vsaj 2mP, detektor gibanja, zunanja kamera)

Naj ima neki vmesnik za pregledovanje real time in potem posnetke za nazaj.

Najpomembnejše, da mora imeti možnost snemanja na svoj SD !?! Ne rabim še dodatne opreme, ko rabiš posnetek za nazaj se enostavno povežeš na tisto kamero in pogledaš.

Hvala za pomoč

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

arduino in brezžična komunikacija (XBee,BT)

Oddelek: Strojna oprema
113390 (2887) systx666
»

led osvetlitev stopnišča (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8024506 (20124) Map
»

Hišni kino

Oddelek: Zvok in slika
111946 (1802) goblinsly
»

krmiljenje avtomobilčka