Forum » Strojna oprema » Računalnik se ne ugasne
Računalnik se ne ugasne
jizzer ::
Pozdrav.
Imam sosedov Fujitsu Lifebook AH531 prenosnik, ker sem mu reinštaliral windowse pa pofixal par zadev.
Najbolj pa me zajebava ker se računalnik noče ugasnit. Sigurno gre za hardware, ker ne da se ne ugasne v windowsih... Če grem v BIOS in kliknem Save changes and power off negre.
Zaslon se ugasne lučke svetijo pa ventilator laufa. Posodobil sem BIOS pa ni nič bolše, v windowsih sem določene naprave onemogočil (katere sem prebral na internetu da bi naj ble krive) pa ne deluje nič.
Negre niti v hibernate ali sleep. Če ga daš naprimer v Hibernate in držiš poweroff button, gre lepo not in se tut prebudi. Nasplošno power off button dela očitno, ampak vseeno bi rad da deluje vse tak kot treba.
Če zna kdo pomagat, hvala.
LP
Imam sosedov Fujitsu Lifebook AH531 prenosnik, ker sem mu reinštaliral windowse pa pofixal par zadev.
Najbolj pa me zajebava ker se računalnik noče ugasnit. Sigurno gre za hardware, ker ne da se ne ugasne v windowsih... Če grem v BIOS in kliknem Save changes and power off negre.
Zaslon se ugasne lučke svetijo pa ventilator laufa. Posodobil sem BIOS pa ni nič bolše, v windowsih sem določene naprave onemogočil (katere sem prebral na internetu da bi naj ble krive) pa ne deluje nič.
Negre niti v hibernate ali sleep. Če ga daš naprimer v Hibernate in držiš poweroff button, gre lepo not in se tut prebudi. Nasplošno power off button dela očitno, ampak vseeno bi rad da deluje vse tak kot treba.
Če zna kdo pomagat, hvala.
LP
- spremenil: jizzer ()
WamPIRe- ::
Imaš vklopljenih več USB naprav. poizkusi vse najprej izklopiti - če se bo ugasnil, je težava v kakšni od naprav ali z gonilniki.
jizzer ::
Probal, tut baterijo sem ven izklopil (samo AC) pa ni pomagalo. Tut power button sem brez baterije držal kako minuto (to naj bi bil neki reset, al je to samo pri HPjih(?)) vglavnem probal sem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jizzer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se vedno ponoči zbudi iz "sleep" modeOddelek: Pomoč in nasveti | 2473 (1902) | musicfreak |
» | ASUS K73E, Ko baterija pade na cca 45% se računalnik izklopi ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2570 (2204) | sočan |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10879 (9470) | inbox |
» | Ventilatorji se ne ugasnejoOddelek: Pomoč in nasveti | 10615 (10100) | JaaN89 |
» | Android safe modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3718 (3445) | Opkow |