Forum » Omrežja in internet » Linksys E6700 Bad Gatewy 502
Linksys E6700 Bad Gatewy 502
ognjarad ::
Kupil sem "Linksys E6700" rutar.
Inernet povezava med modemom in racunalnikom prek enthernet kabla normalno deluje.
Povezal sem modem z rutarjem prek enthernet kabla.
V prenosnem racunalniku sem v Firefoh iskalno vrstico upisal 192.168.1.1
Vedno dobim odgovor "Bad Gatewy 502.
Poklical sem Telemach operateja, uru vremena sem vklapal, izlapal, resetiral, vpisal v "cmd"
Na koncu mije povedal da moram poklicat "Linksys" podporo katere v Sloveniji sploh ni.
Lepo prosim za pomoc.
Se zahvaljujem.
Inernet povezava med modemom in racunalnikom prek enthernet kabla normalno deluje.
Povezal sem modem z rutarjem prek enthernet kabla.
V prenosnem racunalniku sem v Firefoh iskalno vrstico upisal 192.168.1.1
Vedno dobim odgovor "Bad Gatewy 502.
Poklical sem Telemach operateja, uru vremena sem vklapal, izlapal, resetiral, vpisal v "cmd"
Na koncu mije povedal da moram poklicat "Linksys" podporo katere v Sloveniji sploh ni.
Lepo prosim za pomoc.
Se zahvaljujem.
konspirator ::
Na Linksys nastavi za wan tip povezave dhcp.Linksys priklopiš iz modema v wan port, računalnike priklopiš v Linksys lan1-4 porte.
Če je Telemach modem tudi router, potem naj ga da njihov helpdesk v bridge mode.
Če je Telemach modem tudi router, potem naj ga da njihov helpdesk v bridge mode.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnikeOddelek: Omrežja in internet | 13671 (3017) | verto |
» | Linksys WRT160NL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22292 (9260) | betko007 |
» | težava z dostopom do IP kamere prek dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 6105 (4611) | nx6325 |
» | Amisov modem se sesuva 2x dnevno.Oddelek: Omrežja in internet | 2483 (2038) | Bakunin |
» | Kako priklopit brezžični router?Oddelek: Omrežja in internet | 16936 (16181) | Tilen |