Forum » Pomoč in nasveti » Medion Akoya E6240 problem
Medion Akoya E6240 problem
ttommy ::
... sem hotel na windows 8.1 naložiti Start is back (kot sem že prej uspešno trem) in ko bi namestitev morala iti dalje, se je pojavil črn ekran. Na ekranu je viden samo miškin kazalec.
Tipka F8 za varni zagon ne dela. V biosu sem nastavil za boot preko USB in sem hotel namestiti Windows 7, pa zablokira. Preko optičnega pogona pa sploh ne boota.
Kaj bi lahko naredil?
Tipka F8 za varni zagon ne dela. V biosu sem nastavil za boot preko USB in sem hotel namestiti Windows 7, pa zablokira. Preko optičnega pogona pa sploh ne boota.
Kaj bi lahko naredil?
Gamer
ttommy ::
Upravitelja opravil lahko odprem, uspelo mi je tam odpreti tudi brskalnik. A za vse drugo je tema...
Gamer
MrStein ::
restart lahko narediš?
Potem preden klikneš "restart" drži SHIFT tipko. Tako boš pridšel v safe mode oziroma boot meni. Tam pa če drugo ne "Refresh Windows" ali kako drugo opcijo probaj.
Potem preden klikneš "restart" drži SHIFT tipko. Tako boš pridšel v safe mode oziroma boot meni. Tam pa če drugo ne "Refresh Windows" ali kako drugo opcijo probaj.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 7/ Win 8 :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1180 (840) | Lonsarg |
» | Računalnik se prižge, windows NEOddelek: Pomoč in nasveti | 833 (754) | Spajky |
» | Problem z diskom : 0x0000007B errorOddelek: Pomoč in nasveti | 2456 (1505) | crayz43 |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 4813 (3632) | gorenjc |
» | Ubuntu 7.04 BetaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3631 (2800) | RedStar |