Forum » Slo-Tech » nimate dotopa..?
nimate dotopa..?
matevzm ::
Hroscek?
Si online. Gres offline. Se cez nekaj casa spet connectas in das refres strani z debato.
In dobis da nimas dostopa, da se registriraj.... ??
Pod ena, branje forumov je tudi brez reghistracije, pod 2 pa je bilo najbolj zabavno, da sem imel na strani gumb odjavi.
Moraste se prijavite veste.. bla bla, a se boste odjavili?
Si online. Gres offline. Se cez nekaj casa spet connectas in das refres strani z debato.
In dobis da nimas dostopa, da se registriraj.... ??
Pod ena, branje forumov je tudi brez reghistracije, pod 2 pa je bilo najbolj zabavno, da sem imel na strani gumb odjavi.
Moraste se prijavite veste.. bla bla, a se boste odjavili?
Sergio ::
urg? AAAAAAAA!! PRIMOŽ!!
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Primoz ::
Vem, da je problem v primeru, da greš offline. Se odpravlja. V tem primeru pomaga pritisk knofa "Reload". Tisto sporočilo pa dobiš kadarkoli se sistem na kakršen koli način odloči, da do nečesa ne smeš. V tvojem primeru nisi imel podanega IDja od teme, ki si jo hotel vedeti...
Beware of The Eye......
Beware of The Eye......
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varna in pametna hišaOddelek: Loža | 4479 (3111) | jukoz |
» | Prvi firmware za izklop tajnega Intelovega sistema v procesorjihOddelek: Novice / Varnost | 11243 (6405) | jukoz |
» | Tudi v Evropi dovoljena uporaba elektronike med poletiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10114 (8522) | Rokm |
» | [PHP] Delo z večimi bazami (repliciranje)Oddelek: Programiranje | 717 (607) | keworkian |
» | Outlook in messenger 6 problemOddelek: Programska oprema | 801 (748) | Tic |