Forum » Pomoč in nasveti » Windows update problem
Windows update problem
royal ::
Ko, si hocem nadgraditi windowse mi ne nadgradi vsega in sicer (critical updates and service Packs pa nekaj datotek windows xp )
Pa tudi vsako posebej sem že poskusil. Mi kdo pomaga!!! (hvala)
Pa tudi vsako posebej sem že poskusil. Mi kdo pomaga!!! (hvala)
Dusko ::
Hm priporočam naslednje,download vsakega posebej,ko pride do napake klikni back pa še enkrat označiš isti update in še enkrat probaš download pa boš vido da ne bo začelo downlodat od začetka ampak od tam kjer ti je prej prekinlo iz neznanih razlogov. Mislim meni dva update tudi ni šlo in ni šlo dol potegnit.Pa mam orginal windows xp ,da nebote rekli da zato ne gre ker mam kako piratsko verzijo. Pa sn nardil tako kot sn zgoraj opisal in mi je uspelo downloadat.
ToniT ::
Včasih pri kakem update piše, da ga je potrebno naložiti posebej (odvojeno od ostalih).
Naredi, kot je zgoraj opisano.
Naredi, kot je zgoraj opisano.
A se da vsak file posebej,ne da bi bilo potrebno vedno resetirat računalnik.....
Abit nf7-s barton 2500+ M (11 x 222) 2450mhz twister 512 pc3500
550w lc power vodno hlajeno..
ToniT ::
Obstaja tudi ta varianta.
Sicer ne vem če deluje pri čisto vseh stvareh, pri večini pa.
Tukaj piše več o tem.
Sicer ne vem če deluje pri čisto vseh stvareh, pri večini pa.
Tukaj piše več o tem.
Vse drugo je slo samo (critical update and service packs) ni slo !!!!
Abit nf7-s barton 2500+ M (11 x 222) 2450mhz twister 512 pc3500
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Hewlett-Packardovih sistemih SSD-ji po treh letih odpovedo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 15077 (10316) | Baja |
» | Tretji servisni paket bo še počakalOddelek: Novice / Varnost | 6377 (3443) | HeXeD |
» | XP massive problemsOddelek: Operacijski sistemi | 1378 (1024) | ql000 |
⊘ | Reset računalnika ob povezavi na netOddelek: Omrežja in internet | 802 (753) | Brilko |
» | Windows update ne dela!Oddelek: Programska oprema | 1736 (1581) | Uporabnik |