Forum » Pomoč in nasveti » GPU se izklaplja/vklaplja ko je monitor v mirovanju
GPU se izklaplja/vklaplja ko je monitor v mirovanju
puma982 ::
Ko se ekran samodejno izklopi in gre monitor v standby, se mi začne GPU ventilator čudno zaganjat. V Afterburnerju vidim, da se GPU neprestano izklaplja in takoj znova vklaplja. A je to kašn power saving mode al gre za defekt al je Afterburner kriv ?
[IMG]http://i62.tinypic.com/20qgupj.jpg[/IMG]
Hvala,
Jan
[IMG]http://i62.tinypic.com/20qgupj.jpg[/IMG]
Hvala,
Jan
Dr_M ::
Ziher AMD graficna.
Meni se isto dogaja na HD7770. It's not a bug it's a feature.
Meni se isto dogaja na HD7770. It's not a bug it's a feature.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
hojnikb ::
Mam isti problem na HD7950. Rešitev je..
-Izklopiš avtomatsko izklaplanje monitorja v power options
-Izklopiš ZeroCore v registru
-Ne pustiš nobenih background programov, ko se ugasne ekran (pa tudi kak firefox, chrome rad triggera grafo, da se skos fani pržigajo).
AMD pač---
-Izklopiš avtomatsko izklaplanje monitorja v power options
-Izklopiš ZeroCore v registru
-Ne pustiš nobenih background programov, ko se ugasne ekran (pa tudi kak firefox, chrome rad triggera grafo, da se skos fani pržigajo).
AMD pač---
#brezpodpisa
A to dolgoročno škoduje grafični, to zaganjanje ? Recimo, da maš več ur na dan to zaganjanje ?
Hvala. Ja, nadležno pa je, ja. Se mi pa zdi, da je v zadnjem času,ko sem zmanjšal na 15% idle, nekoliko manj slišno. Ni tako očitno slišat oscilacij. Po moje še najboljš, da se zniža idle hitrost ventilatorja, tako da ne prihaja do takih očitnih oscilacij v glasnosti, pa tud šok za ventilator je najbrž manjši, če se zaganja z 0 na 5%, kot pa z 0 na 25%. Ne vem, no...
Po defaultu je 25% in takrat je res zelo slišno in moteče, ko se zaganja.
Po defaultu je 25% in takrat je res zelo slišno in moteče, ko se zaganja.
hojnikb ::
izklopi zerocore, pa nebo problema. Bodo pač fani skos uklopleni, tudi pri monitor off
#brezpodpisa
SloBiscuit ::
Ha-Ha. Nakoncu pa ima samo malo bolj pameten bitcoin miner na PCju
Predlagam, da malo posnifaš Task Managerja pa pogledaš, kolko kaj žre ^^
Drugače pa kar so ostali predlagali +1
Lp,
Predlagam, da malo posnifaš Task Managerja pa pogledaš, kolko kaj žre ^^
Drugače pa kar so ostali predlagali +1
Lp,
neznanec555
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maticna plosca asus p5b deluxe se ponovni zaganjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1293 (1105) | solatko |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10873 (9464) | inbox |
» | AMD Radeon HD 7900 (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Strojna oprema | 335668 (215621) | rdecaluc |
» | Ali računalniku škodi če je prižgan dan ali dvaOddelek: Pomoč in nasveti | 3809 (2383) | alese |
» | Ubuntu cilja na 10 sekund zagonskega časa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10619 (7372) | techfreak :) |