Forum » Loža » Templates Za vabila
Templates Za vabila
zindo23 ::
Zdavo,
Pravkar se lotujem izdelovati vabilo za neko zabavo za 70 let, pa sem v zadnjem času naredil že ogromno vabil, vsi ljudje pa so ta vabili dobili in mi je počasi že zmanjkalo idej , kako oblikovati vabilo
Zato me zanima, kje bi se delo dobiti kakšna že pripravljena ozadja za vabilo, malo sem brskal, pa nisem kaj dobrega našel, rabil bi predvsem za word, oziroma če imate kakšno dobro idejo, kje oblikovati vabilo
za velikost A4 format.
Lp in hvala :)
Pravkar se lotujem izdelovati vabilo za neko zabavo za 70 let, pa sem v zadnjem času naredil že ogromno vabil, vsi ljudje pa so ta vabili dobili in mi je počasi že zmanjkalo idej , kako oblikovati vabilo
Zato me zanima, kje bi se delo dobiti kakšna že pripravljena ozadja za vabilo, malo sem brskal, pa nisem kaj dobrega našel, rabil bi predvsem za word, oziroma če imate kakšno dobro idejo, kje oblikovati vabilo
za velikost A4 format.
Lp in hvala :)
zindo23 ::
Ma to sem najdu velik, sam a je kje kaka stran, da se kr importa not v word, js nebi mel v obliki slike
#000000 ::
Odpreš photoshop, in narediš brez problema kar ti paše, plus obstaja cel kup predlog na netu ki so free
KLIK
tole sem jest kolegu naredu in ravno tako je hotu, ko smo to naprintali na star papir, kupiš imitacijo v knjigarni, je bil efekt za ne verjet, so vsi težil kam je dal vabila narest :)
KLIK
tole sem jest kolegu naredu in ravno tako je hotu, ko smo to naprintali na star papir, kupiš imitacijo v knjigarni, je bil efekt za ne verjet, so vsi težil kam je dal vabila narest :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
francek1 ::
Ok, se bom probu mal s fotoshopom igrat :DD a se da to nastavt pol tko v a4 format?
Format kateri hočeš; večina najbolj uporabljenih je tako prednastavljenih.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
francek1 ::
Si pa malo len se mi zdi... v wordu.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: francek1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Open movie night - legalno?Oddelek: Sedem umetnosti | 2436 (1505) | St235 |
» | Samsung bojda pripravlja manjši Galaxy S3Oddelek: Novice / Android | 12271 (10261) | klinker |
» | Google Wave (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 80606 (75168) | root987 |
» | Pričanje oz. kako se legalno izogniti pričanju na sodišču ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23254 (20763) | nurmaln |
» | Izdelava vabil za rojstni danOddelek: Programska oprema | 50466 (6314) | nevone |