Forum » Igre » Starcraft 2 skirmish
Starcraft 2 skirmish

PrihajaNodi ::
Želel bi poskusiti SC2 v skirmish modu. Sedaj me zanima kako je z nakupom in kaj se najbolj splača, koliko je map v skirmishu ker v travnati je nekaj map a vsseeno me zanima koliko map je v licenčni verziji da jih ne bo potem v travnati več kot licenčni.
Kje se splača igro nabavati na uradni strani ali recimo tu:
https://www.g2a.com/starcraft-2-wings-o...
Je dovolj samo licenčni ključ? Če grem na uradno stran čakam 72 ur za odobritev kartice...
20$ bi bila ključa za oba dela SC2
Kje se splača igro nabavati na uradni strani ali recimo tu:
https://www.g2a.com/starcraft-2-wings-o...
Je dovolj samo licenčni ključ? Če grem na uradno stran čakam 72 ur za odobritev kartice...
20$ bi bila ključa za oba dela SC2
- spremenilo: PrihajaNodi ()

ahac ::
Tema o igri že obstaja:
StarCraft II
Sicer če na G2A kupiš key (pri SC2 ne bi smel bit problemov) mislim, da boš lahko takoj aktiviral na uradni strani.
StarCraft II
Sicer če na G2A kupiš key (pri SC2 ne bi smel bit problemov) mislim, da boš lahko takoj aktiviral na uradni strani.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

TehDucky ::
Si le za malo zamudil deal na uradni strani, sta bila osnoven in dodatek za 9.99€ vsak. Lahko pa napišeš v tisto temo, ki jo je linkal ahac pa vprašaš, če kdo ne igra več in kupiš za ceno piva. Lahko tudi pod mali oglasi.
Glede verzij pa tukaj ni "travnate" verzije, je vse online. Pri SC:BW, se je veliko dobrih map dobilo na različnih straneh, sedaj pa to ni več tako razširjeno. Se pa spreminjajo Ladder mape vsako sezono, ponavadi od tretjino do polovico map na sezono se spremeni, ostalo ostane isto.
Ne vem pa če si mislil s skirmish mode t.i. Arcade Mode, kjer so vsi bivši UMS (user map settings) ali normalni 1v1 gejmi.
Glede verzij pa tukaj ni "travnate" verzije, je vse online. Pri SC:BW, se je veliko dobrih map dobilo na različnih straneh, sedaj pa to ni več tako razširjeno. Se pa spreminjajo Ladder mape vsako sezono, ponavadi od tretjino do polovico map na sezono se spremeni, ostalo ostane isto.
Ne vem pa če si mislil s skirmish mode t.i. Arcade Mode, kjer so vsi bivši UMS (user map settings) ali normalni 1v1 gejmi.

PrihajaNodi ::
Sem jo že kupil za 12€. Škoda da sem zgrešil tisto akcijo. Travniško verzijo sem imel in je delalo v Campain a se mi tega res ne da špilat s skirmishom pa je preveč hecanja, tako da sem vzel original.
Skirmish je pač igranje proti AI-ju. Bedno pri igranju preko spleta je to da so res nadrkani in dejansko igra ni več igra ampak obsedenost.
Maja, nisem je hotel zasmetit.
L.p.
Nodi
Skirmish je pač igranje proti AI-ju. Bedno pri igranju preko spleta je to da so res nadrkani in dejansko igra ni več igra ampak obsedenost.
Tema o igri že obstaja:
StarCraft II
Maja, nisem je hotel zasmetit.
L.p.
Nodi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

dolenc ::
Za online play si moraš kak build order pogledat prvih 15min pa par rund, potem komot dohajaš tudi ves nadrkan folk :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Strategy games (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13045 (2539) | mtosev |
» | AlphaGo v prvi partiji premagal najboljšega igralcaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 16836 (13970) | nevone |
⊘ | Poceni Windows?Oddelek: Operacijski sistemi | 9750 (8432) | solatko |
» | StarCraft II prihaja julija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 21920 (19932) | ahac |