Forum » Loža » IT portali
IT portali
jizzer ::
Zdravo.
Dostikrat se mi zgodi, da kje čakam in seveda kot je dandanes v navadi vzamem v roke telefon
Da tega cajta ne zapravim čisto (chat,igre,fb...), gledam kake spletne IT portale, bloge, strani z zanimivimi stvarmi (developing,design,various tips&tricks zadeve,lajfhacks), poleg se tudi seveda slo-tech najde če na kaj zanimivega naletim.
Zanima pa me kaj spremljate, ker bi mi prav prišlo kaj novega materiala
Dostikrat se mi zgodi, da kje čakam in seveda kot je dandanes v navadi vzamem v roke telefon
Da tega cajta ne zapravim čisto (chat,igre,fb...), gledam kake spletne IT portale, bloge, strani z zanimivimi stvarmi (developing,design,various tips&tricks zadeve,lajfhacks), poleg se tudi seveda slo-tech najde če na kaj zanimivega naletim.
Zanima pa me kaj spremljate, ker bi mi prav prišlo kaj novega materiala
terryww ::
hacker news, slashdot, the register, linkedin/twitter engineering blog
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.
I'm on the run. No time to sleep.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdo piše blog? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12756 (4174) | Tarzan |
» | Plačljivo spletno časopisje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 21959 (20266) | Gandalfar |
» | Mesto za blogOddelek: Loža | 3096 (2537) | dronyx |
» | Spletne urice: Blog -> orodje spletne prisotnosti posameznikaOddelek: Novice / Kiberpipa | 3329 (2740) | Roadkill |
» | Blogi kot terapijaOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3479 (2544) | Makaron_hater |