Forum » Pomoč in nasveti » DLNA preko Philips tv
DLNA preko Philips tv
mk766321 ::
Nabavil sem si novo tv Philips. Do sedaj sem imel UMS na računalniku, da sem gledal filme. Delovalo brez problema na Sony, Samsung, Philips je pa zgodba zase oziroma ne znam nastavit.
Načeloma deluje gledanje brez problema, le ko hočem film zavrtet naprej(kje sem ostal zadnjič) mi zmrzne tv. Koliko sem poizkusil drug server(tvmobili), deluje tudi vrtenje zato je problem pri serverju(predvidevam). tvmobili je pač plačljiv, kar pa mi ne diši ravno, pa tudi vizualno mi ni všeč.
KOliko sem tudi opazil je slika istega filma preko usb lepša, tako da bi verjetno moral prekodiranje izklopit. Tega pa ne znam oziroma je pšol sploh možno gledat?
Kaki nasvet kako rešit preskok?
Načeloma deluje gledanje brez problema, le ko hočem film zavrtet naprej(kje sem ostal zadnjič) mi zmrzne tv. Koliko sem poizkusil drug server(tvmobili), deluje tudi vrtenje zato je problem pri serverju(predvidevam). tvmobili je pač plačljiv, kar pa mi ne diši ravno, pa tudi vizualno mi ni všeč.
KOliko sem tudi opazil je slika istega filma preko usb lepša, tako da bi verjetno moral prekodiranje izklopit. Tega pa ne znam oziroma je pšol sploh možno gledat?
Kaki nasvet kako rešit preskok?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ChromecastOddelek: Kaj kupiti | 5885 (1455) | Yossarian |
» | ZvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 2287 (1671) | Kleemen |
» | DLNA softwareOddelek: Zvok in slika | 7581 (4830) | mk818764 |
» | Kateri TV kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 16232 (15263) | theBill |
» | Nakup LCD ali plazma TVOddelek: Kaj kupiti | 9521 (5963) | Leks |