Forum » Pomoč in nasveti » Varnostno kopiranje ni mogoče?
Varnostno kopiranje ni mogoče?
castro35 ::
Lepo pozdravljeni,
zaradi določenih težav, katere sem imel na androidu Lollipop sem downgradal telefon na Kitkat različico.
Še pred tem pa sem varnostno kopiral vse podatke s telefona in sedaj, ko jih želim obnoviti mi napiše, da zaradi nezdružljivih različic programske opreme ni mogoče uporabiti izbranih zapisov varnostnih kopij.
Kaj se da narediti, da v telefon uvozim vse podatke, katere sem imel na telefonu predno sem spremenil verzijo?
Najlepša hvala
zaradi določenih težav, katere sem imel na androidu Lollipop sem downgradal telefon na Kitkat različico.
Še pred tem pa sem varnostno kopiral vse podatke s telefona in sedaj, ko jih želim obnoviti mi napiše, da zaradi nezdružljivih različic programske opreme ni mogoče uporabiti izbranih zapisov varnostnih kopij.
Kaj se da narediti, da v telefon uvozim vse podatke, katere sem imel na telefonu predno sem spremenil verzijo?
Najlepša hvala
MrStein ::
Kupiš iPhone.
Backup/restore zgleda na Androidu kot neko brezupno početje. Sam sem uporabil app proizvajalca, pa potem itak ni uspel vse restorati (na isti telefon, isti firmware).
Kateri telefon pa imaš in s katerim programom si backup delal?
Backup/restore zgleda na Androidu kot neko brezupno početje. Sam sem uporabil app proizvajalca, pa potem itak ni uspel vse restorati (na isti telefon, isti firmware).
Kateri telefon pa imaš in s katerim programom si backup delal?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Mavrik ::
Restore pri downgradu ti ne bo delal, ker so se podatkovne baze že nadgradile, aplikacije pa reverznih migracij ne implementirajo (in starejše verzije na KK tako ne bodo znale prebrati podatkov v backupu). Nasplošno downgradi sploh niso podprti in boš podatke lahko obnovil samo nazaj na Lollipop.
MrStein: Hvala za totalno nekonstruktiven prispevek. Na iPhonu je tudi namreč enako.
MrStein: Hvala za totalno nekonstruktiven prispevek. Na iPhonu je tudi namreč enako.
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
MrStein ::
Tu sicer piše, da gre, ampak naj bo...
Če drugo ne, nadgradi nazaj na Lollipop, restavriraj podatke in jih potem spet zavaruj, ampak tokrat v nek bolj uporaben format. Slike in druge fajle direktno na PC, kontakte v google cloud in podobno. Potem spet nazaj na Kitkat in potem restavriraš iz teh novih backupov.
Če drugo ne, nadgradi nazaj na Lollipop, restavriraj podatke in jih potem spet zavaruj, ampak tokrat v nek bolj uporaben format. Slike in druge fajle direktno na PC, kontakte v google cloud in podobno. Potem spet nazaj na Kitkat in potem restavriraš iz teh novih backupov.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
bobby ::
Jap, titanium ali pa easy backup.
Vprasanje, ki se mi poraja pa je, kaj si backupiral, da sedaj ne mores restore narest?
Kot dodatni, KitKat ima se Dalvik Runtime, Lizika je pa na ART, mogoce je pa tu problem,da ti restore ne dela.
Vprasanje, ki se mi poraja pa je, kaj si backupiral, da sedaj ne mores restore narest?
Kot dodatni, KitKat ima se Dalvik Runtime, Lizika je pa na ART, mogoce je pa tu problem,da ti restore ne dela.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Nexus 5 (strani: 1 2 3 4 … 51 52 53 54 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 559806 (181837) | zk_eu |
» | Android 6 zgolj na odstotku naprav (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 20498 (15145) | Vajenc |
» | Androidni telefon ni eden, telefonov je na tisoče (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 47099 (36125) | MrStein |
» | Android 5.0 Lollipop (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39109 (30613) | deja |
» | Migracija na nov Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 12336 (7605) | BladE_ |