Forum » Loža » Draga, moji Crocsi so se skrčili
Draga, moji Crocsi so se skrčili
Okapi ::
Razen, če v njihovi štacuni prodajajo fake.Tudi se dogaja. Recimo prodajalec originalne odnese domov in namesto njih prodaja ponaredke - ukradene pa potem proda nekje drugje. Ali pa se zamenjava zgodi nekje v distribucijski verigi - šofer kamiona eno paleto originalnih odloži pri sebi doma in naloži paleto ponaredkov. Ali skladiščnik pri veletrgovcu. Možnosti je precej.
O.
Drugače pa pravi hipsterji nosimo samo še Sole Rebels.
Made in Etiopija (fair trade - podpiraš domače rokodelce, da ne silijo čez morje k nam), podplat iz reciklirane avtomobilske gume (eco friendly), material bio-GMOfree-bombaž, skratka, ni da ni. Pa še malo dražji so od kroksov, nek se vidi razkoš.
Made in Etiopija (fair trade - podpiraš domače rokodelce, da ne silijo čez morje k nam), podplat iz reciklirane avtomobilske gume (eco friendly), material bio-GMOfree-bombaž, skratka, ni da ni. Pa še malo dražji so od kroksov, nek se vidi razkoš.
kuglvinkl ::
Izbrskal sem neke stare Slovenske novice, priporočam previdnost.
Zelo v redu :)
Okapi, kje lahko dobiš Te Sole Rebels v LJ?
Glede teme, Crockse sem dal očetu. In so bli moji zadnji.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
fosil ::
Lahko pa kupiš kakšno številko prevelike, jih daš dehidrirat na sonce in si potem brez skrbi
Tako je!
Okapi, kje lahko dobiš Te Sole Rebels v LJ?Po mojem nikjer (lahko se pa tudi motim - nisem ravno preverjal).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moški sandaliOddelek: Loža | 4826 (3552) | pierch |
» | Statična elektrikaOddelek: Loža | 1614 (1463) | Highlag |
» | Udobna obutev za v služboOddelek: Loža | 3398 (2719) | dope1337 |
» | najboljše obuvaloOddelek: Loža | 13961 (12720) | destiny |
» | Kakšno obutev nosite? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16489 (15055) | energetik |