Forum » Na cesti » Zapisnik o ocenitvi škode - izplačilo
Zapisnik o ocenitvi škode - izplačilo
pickle_rick ::
Torej, pred 2.5 in pol mi je eden podrgnil bok avtomobila. Krivdo je priznal, šla sva na njegovo zavarovalnico in vse uredila. Sam sem dobil zapisnik o ocenitvi škode. Mislim da je šlo za okoli 200€. Z njim naj bi se odpravil do serviserja ali pa v primeru da bom popravljal sam grem po izplačilo na zavarovalnic.
Ker je bila škoda res minimalna se do danes še nisem spravil popravljat, po denar pa tudi še nisem šel. Ker ni začelo nič rjaveti tudi ne mislim. Zapisnik naj bi bil veljaven tri leta. Torej se lahko odpravim na zavarovalnico, zahtevam izplačilo, in mi dajo 70% ocenjene škode v kešu?
Preden kličem na zavarovalnico bi se rad prepričal, če se bodo kaj izmotavali.
Ker je bila škoda res minimalna se do danes še nisem spravil popravljat, po denar pa tudi še nisem šel. Ker ni začelo nič rjaveti tudi ne mislim. Zapisnik naj bi bil veljaven tri leta. Torej se lahko odpravim na zavarovalnico, zahtevam izplačilo, in mi dajo 70% ocenjene škode v kešu?
Preden kličem na zavarovalnico bi se rad prepričal, če se bodo kaj izmotavali.
boogie_xlr ::
Vsekakor bodo poskusili najti kakšno cako. Vendar se ne daj in zahtevaj dokumentacijo glede primera. Zna pa trajati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljše zavarovanje za avtomobil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 46103 (12169) | Mateja88 |
» | Evropsko poročilo o prometni nesreči in realna uporabna vrednost (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8569 (6918) | darkolord |
» | Kasko + alkoholOddelek: Loža | 7128 (6601) | 49106 |
» | Prometna nesreča v ItalijiOddelek: Na cesti | 4764 (3280) | St235 |
» | Uveljavljanje škode iz KASKO police- podrobnosti....Oddelek: Loža | 7533 (6286) | St235 |