Forum » Kaj kupiti » POMOČ PRI IZBIRI TABLICE
POMOČ PRI IZBIRI TABLICE
bumbar1 ::
pozdrav vsem
Pred časom mi je crknil moj prenosni računalnik in sem se odločila, da bi namesto novega prenosnika raje tablico ( imamo doma drugače hišni računalnik tako da z raznimi wordi in drugimi programi ni problema ) . Namreč potrebovala bi jo večinoma za brskanje po netu ( facebuk, mail, youtube,... ) gledanje filmou, lahko tudi kakšno igrico - uglavnem za prosti čas. Zanima me, katera tablica bi bila primerna? Bi bilo bolje android ali windowsi? Zamislila sem si prib. večjo od 10 inčev in za cca 200€. tko neke take okvirje približno... me zanima katera bi bla najprimernejša?
HVALA za odgovore
Pred časom mi je crknil moj prenosni računalnik in sem se odločila, da bi namesto novega prenosnika raje tablico ( imamo doma drugače hišni računalnik tako da z raznimi wordi in drugimi programi ni problema ) . Namreč potrebovala bi jo večinoma za brskanje po netu ( facebuk, mail, youtube,... ) gledanje filmou, lahko tudi kakšno igrico - uglavnem za prosti čas. Zanima me, katera tablica bi bila primerna? Bi bilo bolje android ali windowsi? Zamislila sem si prib. večjo od 10 inčev in za cca 200€. tko neke take okvirje približno... me zanima katera bi bla najprimernejša?
HVALA za odgovore
- zaklenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična tablica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 32459 (12461) | zhudang |
» | Prilagajanje izobraževalnega sistema v današnjem hitrem rač . in informacijskem razvoOddelek: Loža | 3817 (3024) | kuglvinkl |
» | Nakup tablice za srednjo šolo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13951 (12524) | Pithlit |
» | Vdor v android tablicoOddelek: Pomoč in nasveti | 7813 (6508) | All |
» | Kaj kupiti: laptop ali tablico?Oddelek: Kaj kupiti | 3680 (3024) | matobeli |