Forum » Strojna oprema » Alternativa USB vhodu?
Alternativa USB vhodu?
slitkx ::
Vprašanje se navezuje na mojo poizvedbo o tabličnih računalnikih.
Zanima me, kaj vidite kot dostojno alternativo USB vhodu, kadar je na razpolago le eden?
(Npr. HDMI ne more biti, ker je že v osnovi namenjen za audio-video prenos.)
Lp.
Zanima me, kaj vidite kot dostojno alternativo USB vhodu, kadar je na razpolago le eden?
(Npr. HDMI ne more biti, ker je že v osnovi namenjen za audio-video prenos.)
Lp.
cekr ::
Uporabiš razdelivec in imaš več vhodov.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Ok, to je res, razdelilec imam. Ampak, ko si zunaj (npr. v parku) na hojladri hojladra, je razdelilec najbrž malce nepraktičen za prenašanje naokoli?
Fora tabličnega računalnika in tablice naj bi bila ravno večja prenosljivost s čimmanj "balasta".
Fora tabličnega računalnika in tablice naj bi bila ravno večja prenosljivost s čimmanj "balasta".
Ponekod je tipkovnica že zraven in se jo glede na tablico zloži oz. zavrti. Drugod lahko tipkovnico kvečjemu priklopiš na USB.
In potlej si v riti, ker nimaš drugega USB vhoda. Na razdelilec pa valda ne boš priklapljal tipkovnice.
In potlej si v riti, ker nimaš drugega USB vhoda. Na razdelilec pa valda ne boš priklapljal tipkovnice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični računalnik v avtu z fm rds radijem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10272 (8051) | UganiKdo |
» | Samsung LDC TV (USB Razdelilci in WI-FI )Oddelek: Zvok in slika | 1533 (1469) | mrkva1 |
» | tablični računalnik in prenos podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2044 (1926) | Frenckie |
» | iPAD da ali ne ?Oddelek: Kaj kupiti | 10992 (8843) | Lonsarg |
» | RIM pripravlja BlackPad za november?Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8877 (7389) | Smeagol |