Forum » Omrežja in internet » Kako razrešiti problem?
Kako razrešiti problem?
kitajc ::
Internet, tv (2x) in telefon imam naročen preko Siola. Sedaj, ko se bo začela vročina, bom enega od tv-jev preselil v klet. V svoji sobi si bom pustil računalnik, ker v kleti niti ni prostora za vse in je bolj slabo izolirana. Rad bi kdaj gledal tv preko računalnika, ker se mi ne da neprestano nositi tv-ja sem in tja. Router je Iskratelov Innbox V50U. Na enem tv-ju je Siol Box, na drugem (mojem) pa komunikator SIOL Sagem IAD 81. Uporabljam pa Win 7.
Na internetu sem našel nekaj vodičov, a malo starejših datumov.
Recimo tale step-by-step vodič bi bil ok, a je malo star in ne bi rad zafrknil vsega skupaj.
Kaj mi predlagate?
Na internetu sem našel nekaj vodičov, a malo starejših datumov.
Recimo tale step-by-step vodič bi bil ok, a je malo star in ne bi rad zafrknil vsega skupaj.
Kaj mi predlagate?
- spremenilo: kitajc ()
A mi lahko kdo pove, če je sploh možno? Da se ne bom trudil za brezveze....
Monitor ima tele vhode:
Kakor vidim, bi moral kupiti eno mrežno kartico. Recimo tale brezžična. Imam pa tudi že brezžično tipkovnico s podlago (poljem) za miško.
Računalnik (laptop) je na router povezan preko wifi-ja. A je to kakšen problem?
Monitor ima tele vhode:
1 Digital Visual Interface connectors (DVI-D) with HDCP
1 DisplayPort (DP)
1 Video Graphics Array (VGA)
1 USB 2.0 upstream port
4 USB 2.0 downstream ports
DC power connector for Dell Soundbar
Kakor vidim, bi moral kupiti eno mrežno kartico. Recimo tale brezžična. Imam pa tudi že brezžično tipkovnico s podlago (poljem) za miško.
Računalnik (laptop) je na router povezan preko wifi-ja. A je to kakšen problem?
No, problem sem razrešil tako, da bom gledal TV preko PC-ja na Siol TViN-u. Vidim, da je možen ogled kar precej programov (pogrešam npr. Sportklub). Mi pa vse skupaj deluje le na Explorer-ju. Na Chrome-u mi javi, naj si naložim Microsoft Silverlight. Sem že poskusil vse možne download-e/install-e/uninstall-e, a na Chrome-u mi ne deluje.
amacar ::
Za chrome:
1. Open Chrome and browse to chrome://flags/#enable-npapi
2. Click the Enable NPAPI setting.
1. Open Chrome and browse to chrome://flags/#enable-npapi
2. Click the Enable NPAPI setting.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | voyo, widevine in chromeOddelek: Pomoč in nasveti | 1215 (540) | sbawe64 |
» | Google Chrome ne prepozna vtičnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 7358 (2746) | konspirator |
» | FURS in Telemach priporočata uporabo starih luknjičastih brskalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 39114 (33264) | mojca |
» | Amis in pogodbena kazenOddelek: Omrežja in internet | 9977 (8272) | Enron x86 |
» | [Nujno] Bridiging ModemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1670 (1497) | zanjan |