Forum » Operacijski sistemi » [Windows 8.1] HP - Switchable graphics logon screen prikaz
[Windows 8.1] HP - Switchable graphics logon screen prikaz
An0N ::
Lep pozdrav,
nekaj časa nazaj sem postal glede težave z prijavnim obrazcem Win 8.1 na HP računalnikom s sistemom Switchable graphics.
[Win 8.1] Izginjajoča vnosna polja v logon screenu
Končno sem našel rešitev: V Switchable graphics settings je potrebno nastaviti način procesa logonui.exe na "Power Saving". Do sedaj se popolnoma zdi, da je zadeva odpravljena.
nekaj časa nazaj sem postal glede težave z prijavnim obrazcem Win 8.1 na HP računalnikom s sistemom Switchable graphics.
[Win 8.1] Izginjajoča vnosna polja v logon screenu
Končno sem našel rešitev: V Switchable graphics settings je potrebno nastaviti način procesa logonui.exe na "Power Saving". Do sedaj se popolnoma zdi, da je zadeva odpravljena.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z zagonom prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (820) | Mendos |
» | Grafična kartica- ločena ali integriranaOddelek: Pomoč in nasveti | 2366 (1689) | Zheegec |
» | 2 grafični kartici v prenosniku.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1699 (1384) | m0LN4r |
» | Štekanje igric...grafikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1747 (1500) | boogie_xlr |
» | Desktop Sandy/Ivy switchable graphics?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1231 (956) | mailer |