Forum » Pomoč in nasveti » Nokia 3650
Nokia 3650
Jeebs ::
Pozdravljeni! Najprej dovolite da se opravičim za tale off-topic post. Obljubil sem namreč pomoč kolegici, pa mi forum na Mobisuxu neki serje. Ok, problemček je tole:
Ena moja kolegica iz irca me je dons prosila za pomoč pri nastavitvah Nokie 3650, ker naj ne bi mogla ''pošiljat slikc''. Priznam, nimam pojma kaj točno je s tem mislna, ker sam trpim še vedno na stari dobri 3330, ampak vseeno sm ji probu pomagat. Šla sva čez nastavitve za HSCSD (upam, da je prava okrajšava)... Vse je nastavila kot piše na Mobitelovi strani pa še vedno ne dela. Napiše ji namreč opozorilo, da se ne more na net povezat (njene besede). Prav tako ne najde nastavitve za IP vrata omenjena na Mobitelovi strani in Načina prijave. Je pa mobiuporabnica. Ima kdo izkušnje? Vsakršna pomoč je dobrodošla. BTW, kateri način ISDN je pravi? V.110 ali V.120?
Hvala in LP,
Anže
Ena moja kolegica iz irca me je dons prosila za pomoč pri nastavitvah Nokie 3650, ker naj ne bi mogla ''pošiljat slikc''. Priznam, nimam pojma kaj točno je s tem mislna, ker sam trpim še vedno na stari dobri 3330, ampak vseeno sm ji probu pomagat. Šla sva čez nastavitve za HSCSD (upam, da je prava okrajšava)... Vse je nastavila kot piše na Mobitelovi strani pa še vedno ne dela. Napiše ji namreč opozorilo, da se ne more na net povezat (njene besede). Prav tako ne najde nastavitve za IP vrata omenjena na Mobitelovi strani in Načina prijave. Je pa mobiuporabnica. Ima kdo izkušnje? Vsakršna pomoč je dobrodošla. BTW, kateri način ISDN je pravi? V.110 ali V.120?
Hvala in LP,
Anže
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opera MiniOddelek: Pomoč in nasveti | 1128 (859) | harvey |
» | htc telefonOddelek: Pomoč in nasveti | 1131 (893) | pleomax |
» | TUŠ Telekom omrežjeOddelek: Mobilne tehnologije | 5290 (4162) | Calligulla |
» | Kaj vse potebujem za NET preko Mobitela ?Oddelek: Omrežja in internet | 1897 (1632) | Matheeew |
» | GPRS prekletstvo nad mojim telefonomOddelek: Pomoč in nasveti | 2817 (2460) | SanSan |