» »

MotoGP14 za XBOX360

MotoGP14 za XBOX360

mediterano ::

Pozdravljeni! Zanimajo me vaše izkušnje v zvezi z MOTOPG14 na Xbox360 konzoli. Jaz sem včeraj dobil preko e-bay-a to igro in moram povedati, da sem krepko krepko razočaran! Grafika te igre je kratkomalo porazna. Ali imate tudi drugi tako mnenje? Nonstop nekaj šteka, sicer so meniji še kar, ampak pri samem igranju se pa vse konča. Grafika takšna ,kot če imaš na PC-ju res kakšno švoh grafično kartico. Dirkačev recimo med dirko na nekaterih motorji sploh ni, ampak so samo čelade, trupov nikjer. Ali pa se motorji po stezi vozijo kar sami, brez dirkačev na njih in podobno. Skratka, veliko veliko razočaranje, MOtogp13 sem igral na PC-ju in je grafika veliko boljša. Igrica bi naj bila original, tudi samo pakiranje in DVD kaže na to, glede nastavitev grafike na konzoli pa tudi verjetno ni neke velike filozofije. Je igrica kratkomalo tako slabo narejena, ali je problem kje drugje?:|

puginho ::

Poglej če je kaki patch na voljo, ne vem sicer kak je to pri xboxu, pri PS3 ti javi.

Pri xbox tega ni kolkor vem...

puginho ::

Nekak more bit rešeno, ker če je izšel patch za PS3 pol je tudi za xbox 360. Do zdaj še nisem videl igre, ki nebi imela kakšnega patcha.

Nobenih patchev ni, sem preveril. Sicer pa me zanima tudi mnenje koga, ki igra to igrico na XBOX-u, ker mi ni jasno, ali je igrica tako katastrofalno narejena ali pa je pri meni kaj drugega narobe.

beta1 ::

Jaz imam demo inštaliran in dela vse OK. Nič ne šteka. Grafika taka kot je je. Za 10 let staro konzolo ne pričakuj presežka. Motorji imajo motoriste.

lp

KOnzola je stara pol leta, ne pa 10 let.

vonmimek ::

tvoja konzola je že stara 6 mesecev, ampak tehnologija v njen je stara skoraj 10 let :)

Pričakoval bi, da bo grafika prilagojena konzoli, ne pa da gre dobesedno za tak dizaster, da je nemogoče igrat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PS3 al Nagradnja PC-ja al Xbox (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
9515154 (11673) PARTyZAN
»

Valve ne mara PS3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
7011602 (9612) BigWhale
»

XBOX 360 - cene in sesuvanja sistema (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
9614123 (10634) LordWorm

Več podobnih tem