Forum » Loža » Briggs&Stratton deli iin orodje
Briggs&Stratton deli iin orodje
Cervantes ::
Kolegi!
Ravnokar sem ugotavil, da mi je na kosilnici crknila cindšpula. Na netu sem sicer našel nekaj firm (Rotar recimo), ki te dele imajo, me pa zanima, kakšne izkušnje imate s tem vi.
Hkrati sem ugotovil, da tuljave z orodjem, ki ga imam, sploh ne morem odšraufat!
Ključ 8 je prevelik, 6 pa premajhen. 7 seveda nimam, očitno gre za neke colske mere.
Google ne pomaga nič, v Sl. colskih ključev ni za dobit. Help!
Lahko jih seveda naročim iz US, pa še DHL plačam. Ampak please.
Ravnokar sem ugotavil, da mi je na kosilnici crknila cindšpula. Na netu sem sicer našel nekaj firm (Rotar recimo), ki te dele imajo, me pa zanima, kakšne izkušnje imate s tem vi.
Hkrati sem ugotovil, da tuljave z orodjem, ki ga imam, sploh ne morem odšraufat!
Ključ 8 je prevelik, 6 pa premajhen. 7 seveda nimam, očitno gre za neke colske mere.
Google ne pomaga nič, v Sl. colskih ključev ni za dobit. Help!
Lahko jih seveda naročim iz US, pa še DHL plačam. Ampak please.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
GTX970 ::
Prečekiraj Louis moto katalog.
ali tu:
http://www.interdiskont.si/katalog.aspx...
Kakšna je oblika glave vijaka ter njen premer ?
ali tu:
http://www.interdiskont.si/katalog.aspx...
Kakšna je oblika glave vijaka ter njen premer ?
Frenckie ::
Vsakič, ko sem kupoval komplet manjših gedor (ključev), je bila 7-ka vedno zraven, saj jo potrebuješ za vijačenje M4 vijakov/matic.
Sem pa že večkrat popravljal motorje Briggs&Stratton (kosilnice), pa nisem imel nikoli problemov z osnovnim orodjem, ki ga imam doma.
Sem pa že večkrat popravljal motorje Briggs&Stratton (kosilnice), pa nisem imel nikoli problemov z osnovnim orodjem, ki ga imam doma.
Cervantes ::
Ok, 7!
Zanimivo, sedmice nimam niti v kompletu (tamalih) gedor od Uniorja, niti v kompletu vilice/zvezda ključev od iste firme.
Kot 11 tudi ne.
Zanimivo, sedmice nimam niti v kompletu (tamalih) gedor od Uniorja, niti v kompletu vilice/zvezda ključev od iste firme.
Kot 11 tudi ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Orodje EinhellOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 21811 (521) | ˙janezvalva |
» | Odpravljanje vonjav v hladilniku.Oddelek: Loža | 6132 (4953) | Mare2 |
» | orodje za novo delavnico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 35733 (29818) | borisk |
» | ojačevalnik in zvočniki---> pomočOddelek: Zvok in slika | 4641 (2904) | Primoz16 |
» | Kako priti do USB 3.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 1291 (962) | Siddh |