Forum » Operacijski sistemi » Windoes Explorer v Win XP Prof.
Windoes Explorer v Win XP Prof.
Boro ::
Mam sicer en problemček in o+to je, da se mi vedno ob zagonu ali tud logiranju v Win samodejo zažene Win Explorer in se postavi na dir. Windowsos - PA NE VEM ZAKAJ, PA TUD NIKAKOR NE MOREM IZKLOPIT TEGA SAMODEJNEGA ZAGONA?? HELP PLEAS!!!
Cokolesnik ::
Tale problem se mi pa še ni zgodil, niti ni nihče o tem poročal. Lahko, da kak program, ki se zažene ob zagonu, sproži Explorerja (če ga recimo nimaš v mapi Zagon ali kako drugače nastavljenega za zagon ob zagonu sistema).
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Boro ::
Saj se tud men še to ni zgodilo, pa tud v mapi Zago (Startup ga ni - to sem najprej preveril) Čudno - sem že vse prebrskal pa nevem kaj bi ga pognalo??
hruske ::
Meni se to dogaja, če imam v cdromu kak cd oz. kadar imam nero imagedrive nastavljen da sam naloži sliko cdja.
Poskusi Start->Run->"msconfig" in se ti prikaže program za konfiguriranje windows; v zadnjem razdelku imaš možnost pregleda kaj bi lahko zagon explorerja povzročalo.
Poskusi Start->Run->"msconfig" in se ti prikaže program za konfiguriranje windows; v zadnjem razdelku imaš možnost pregleda kaj bi lahko zagon explorerja povzročalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 tžave pri zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 1791 (1442) | hojnikb |
» | Resetiranje računalnika(igra lol)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (852) | ABX |
» | Nikakor ne morem zbrisati fajlaOddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (1050) | r5r |
» | XXX vroče poslediceOddelek: Omrežja in internet | 3486 (1603) | garg |
» | reset računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1032) | Nikita H |