» »

Deklaracija na živilih

Deklaracija na živilih

BRBR ::

Ali je tole veljavno
src

Ime in naslov proizvajalca
Na embalaži morata biti navedena ime in naslov ali firma in sedež proizvajalca ali tistega, ki živilo pakira, ali prodajalca, ki mora imeti naslov oziroma sedež v Evropski Skupnosti. Za živila, uvožena iz držav, ki niso članice Evropske Skupnosti, je treba navesti državo, v kateri je bilo živilo proizvedeno.

Mercator šenkuje neke klobasice,čevapčiče kjer je navedena samo država porekla: Hrvaška.
  • spremenil: BRBR ()

jusv ::

A ima zapisan naslov prodajalca? Ker pol je dovolj, da se napiše samo država porekla. Ampak če mene vprašaš, bi jaz zahteval, da vse napišejo!
Sicer pa če bi šel delat "raziskavo" koliko izdelkov v mercatorju je hrvaškega porekla, bi blo ziher preko 50%...
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

Shegevara ::

jusv je izjavil:

A ima zapisan naslov prodajalca? Ker pol je dovolj, da se napiše samo država porekla. Ampak če mene vprašaš, bi jaz zahteval, da vse napišejo!
Sicer pa če bi šel delat "raziskavo" koliko izdelkov v mercatorju je hrvaškega porekla, bi blo ziher preko 50%...

Logično. Merkator je v lasti agrokorja, in vesoljska neumnost bi bila, če ne bi iz polic odpikal slovenske in pritaknil svoje bedne hrvaške proizvode.

BRBR ::

Prej dokler je še bilo, npr mercator Ajvar, je lepo pisalo , za mercator proizvaja Eta Kamnik.

A ima zapisan naslov prodajalca?

Prodajalec ? Mercator ?

mercator slikca

mercator slikca

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Eurospin vs Mercator (kvaliteta izdelkov) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18652925 (31323) gruntfürmich
»

Agrokor v stečaj? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10124874 (21391) arnecan1
»

Prodaja Mercatorja (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
9125482 (22130) jusv
»

Slovenski paradižnik v Lidlu cenejši kot v Mercatorju (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6316842 (12833) Utk

Več podobnih tem