» »

Problem s prenosnikom

Problem s prenosnikom

2pack2 ::

Zdravo. Danes sem bil v šoli in si delal zapiske na računalniku, in ker računalnika nekaj asa nisem tikal se je zaslon ugasnil in je šel v sleep mode. Ko sem ga spet odprl se ni hotel odkleniti ne na geslo, ne na prstni odtis in nisem mogel nič narediti kot ga ga ugasnem z gumbom (tisti ko prižgeš računalnik). Od takrat naprej, ko računalnik vžgem začne delati ventilator, čez par sekund ugasne in se ne dogaja nič, potem pa se spet sliši kako ventilator v računalniku deluje. Ekran se ne prižge in je kot ugasnjen in tudi noben gumb ne dela (npr. tisti ki ko naj bi se prižgala lučka ko jih klikneš se ne zgodi nič). Računalnik je sicer v garanciji in ga bom po vsej verjetnosti nesel na servis, zanima pa me, ali lahko kaj naredim doma, da sam probam, ker potrebujem računalnik zdaj, saj imam gor pomembne zapiske ki jih potrebujem za kolokvij. Aja pa če koga zanima imam windows 8.1, z računalnikom pa nisem počel nič nenavadnega, nikoli mi ni padel in antivirus in v zadnjem mesecu zaznal nobenega virusa.
lp

hojnikb ::

lahko daš ven baterijo in štrom, držiš power tipko za ~30 sekund. Potem ko to nardiš, daš nazaj baterijo in štrom in probaš zagnat.

Sicer pa do podatkov lahk prideš tak, da daš stari disk ven in skopiraš dol podatke na drugem računalniku.
#brezpodpisa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pokvarjena matična ali procesor?

Oddelek: Strojna oprema
291995 (1411) jabba
»

Windows7, Hybrid Sleep, Ivy...

Oddelek: Operacijski sistemi
142774 (2538) Jst