Forum » Igre » GTA V kupljen preko trgovine
GTA V kupljen preko trgovine
xseki ::
Zdravo.
Zanima me če sem naročil GTA V preko trgovine ali moram potem tudi si dolj potegnit vseh 60gb? Ali je vseh 60gb že na cdju?
Lp
Zanima me če sem naročil GTA V preko trgovine ali moram potem tudi si dolj potegnit vseh 60gb? Ali je vseh 60gb že na cdju?
Lp
- zaklenil: ahac ()
dronyx ::
Verjetno se zavedaš da ti bodo novo temo zaklenili, ker že obstaja tema za GTA V?
Sicer odvisno kaj si kupil. Kakor sem videl v trgovinah pri nas prodajajo tiste velike škatle, kjer imaš notri če se ne motim 7 DVD-jev za namestit (v tako velikih škatlah so bile včasih "collector's edition", kjer si dobil zraven vsaj še plastične figurice in T-shirt). Potem ti ostane še za download cca. 5 GB popravkov.
Sicer odvisno kaj si kupil. Kakor sem videl v trgovinah pri nas prodajajo tiste velike škatle, kjer imaš notri če se ne motim 7 DVD-jev za namestit (v tako velikih škatlah so bile včasih "collector's edition", kjer si dobil zraven vsaj še plastične figurice in T-shirt). Potem ti ostane še za download cca. 5 GB popravkov.
xseki ::
Vem saj bom temo zbrisal. Tako če prav razumem moram samo na inštalirat in potem samo tistih 5gb potegnit iz steama?
lonewolf_ ::
Da.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Machete ::
Daj nam raj povej kako se temo zbriše.
P.S. a si 100% da bo ta ključ na škatli kompatibilen s Steamom? Če ne, odpade linkanje in vlečenje popravkov od tam. Malo preveri, da ne boš potem solz točil.
P.S. a si 100% da bo ta ključ na škatli kompatibilen s Steamom? Če ne, odpade linkanje in vlečenje popravkov od tam. Malo preveri, da ne boš potem solz točil.
ahac ::
Vem saj bom temo zbrisal.
Teme niso namenjene samo temu, da tebi nekdo pomaga, ampak ostanejo, da še kdo drugi lahko prebere. Zato jih ne brišemo, ko niso več aktualne in zato tudi želimo, da je vse o igri v eni temi.
Pri GTA5 sicer ne dobiš Steam keya tako, da ne boš vlekel od tam, ampak z Rockstar Social Club serverjev.
To je tudi že bilo napisano v obstoječi temi: Grand Theft Auto V
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 457703 (24319) | Kayzon |
» | Kje kupiti GTA5 PC (box)Oddelek: Igre | 1532 (1137) | Gr8t |
» | Valve je napovedal SteamOS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 42781 (36058) | PrimozR |