» »

Kindle Paperwhite vs Nexus 7 2013

Kindle Paperwhite vs Nexus 7 2013

Jerry000 ::

Nameravam kupiti N7 tablico, med ogledovanjem me doleti misel, da je za branje bolše vzeti naprimer kindle paperwhite zaradi boljšega branja in vidljivosti. N7 bi uporabljal za brskanje po spletu, če grem na potovanja bi raje vzel N7 kot prenosnik, filmi, branje itd. Kindle, je ubistvu primeren samo za branje kar mi je malo škoda. Ampak me pa nekaj zanima, ali lahko na Kindle Paperwhite bereš PDFje? Ali je kvalitetna pretvorba med PDF in MOBI datoteko? Torej da pretvoriš PDF da je viden na e-bralniku. Kako je z slikami in grafiko? Imam namreč večino PDF knjig (strokovne vendar vsebuje slike in grafiko).

ales85 ::

Na to vprašanje obstaja že toliko debat, da kar glava boli. Uporabi iskanje na forumu, pa boš našel odgovore.

Čisto na kratko pa je PDF pretvorba kompleksnih dokumentov slaba (za katerikoli pravi e-bralnik, ki ima zaslon velik okrog 6").

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ales85 ()

matijadmin ::

Zelo na kratko, za velike količine besedila ga ni čez bralnik z e-črnilom (kakršen je Kindle)! Slike in zlasti podrobne tehnične risbe/skice pa žal ne zna zadovoljivo prikazati. Za podorbnejše informacije uporabi iskalnik. Vse smo že predebatirali kot ti je Aleš namignil ...
Vrnite nam techno!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eBook reader

Oddelek: Kaj kupiti
215834 (1937) bralnik98
»

Bralnik PDF-ov

Oddelek: Kaj kupiti
152314 (1261) Irbis