Forum » Zvok in slika » kako pogledat film?
kako pogledat film?
Bellzmet ::
DL sem en film k ma dva fila, končnice pa .bin in .cue. To naj bi bil SVCD za zapečt na CD in za gledat na TV-ju.
Zanima pa me kako zdej to zadevo pogledat na PC. A je treba nujno kej pretvarjat v divx/xvid s kakšnim VirtualDubom al gre kako drgač?
Skratka - nabolj simpl način, da ga pol lohka v BSPlayerju pogledam.
LP.
Zanima pa me kako zdej to zadevo pogledat na PC. A je treba nujno kej pretvarjat v divx/xvid s kakšnim VirtualDubom al gre kako drgač?
Skratka - nabolj simpl način, da ga pol lohka v BSPlayerju pogledam.
LP.
Raw ::
uporabi daemon tools ( www.daemon-tools.com).
[stran je trenutno nedelujoca? toda stvar je zelo razsirjena in ne bos imel problemov locirati nekje drugje..]
torej, s tem orodjem bos lahko iz image datoteke (.bin) generiral virtualni cdrom - torej kot da bi stvar posnel na cd.
SVCDja verjetno ne bos uspesno poganjal z BSPlayerjem.. uporabi windvd, powerdvd oziroma nek drug player, ki omogoca predvajanje SVCDjev.
lp
[stran je trenutno nedelujoca? toda stvar je zelo razsirjena in ne bos imel problemov locirati nekje drugje..]
torej, s tem orodjem bos lahko iz image datoteke (.bin) generiral virtualni cdrom - torej kot da bi stvar posnel na cd.
SVCDja verjetno ne bos uspesno poganjal z BSPlayerjem.. uporabi windvd, powerdvd oziroma nek drug player, ki omogoca predvajanje SVCDjev.
lp
Nigga ::
Z PowerDVD-jem mi tudi ne gre. Neke samo šumi in sliko vleče, kot da bi bili codeci krivi. Prosim za pomoč.
Too Drunk to Fuck
Ce naredim virtual cd drive mi dela, ce pa na cd posnamem pa mi ne dela, v cem je finta?
Too Drunk to Fuck
Ziga Dolhar ::
Finta je, da ne znaš posnet.
Uporabi iskanje in vpiši iskalni niz "cue" oz. "bin".
Uporabi iskanje in vpiši iskalni niz "cue" oz. "bin".
https://dolhar.si/
Seveda znam posnet, zakaj ne. Vse igre v bin formatu snemam pa delajo. Pa posname mi tudi brez problema, cd bere pa vse. Samo slika pa zvok stekata.
Too Drunk to Fuck
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virtual drive oz. navidezni pogon? Kaj je to?Oddelek: Programska oprema | 3664 (3447) | pivmik |
⊘ | Bin fajlOddelek: Pomoč in nasveti | 846 (780) | frenk |
» | *.bin , *.cue....kaj storitiOddelek: Programska oprema | 3957 (2974) | Soni |
» | bin filet brez cue fajla.. je mozno kaj s tega vn dobit?Oddelek: Programska oprema | 1625 (1461) | willson |
» | Peka .bin oz .cueOddelek: Pomoč in nasveti | 2403 (2111) | bf4ed |