Forum » Pomoč in nasveti » usihajoče odpiranje določenih map iz omizja
usihajoče odpiranje določenih map iz omizja
mirator ::
Imam sledeči problem.
Prenosnik Lenovo, Windows 7, 64 bitni operacijski sistem.
Ob zagonu računalnika mi določen čas vse deluje v redu. Po nekaj urnem delu pa določenih map ni več možno odpirati iz namizja. Med temi mapami so tudi Računalnik, Start in bližnjice do shranjenih delovnih map. Lahko pa odpiram s klikom na desno miškino tipko Internet Explorer, mapo z elektronsko pošto, Google Chrome,Picaso, excel ipd.
Če ima kdo ali je imel, enake težave, ga prosim za opis, kako je težavo odpravil.
Prenosnik Lenovo, Windows 7, 64 bitni operacijski sistem.
Ob zagonu računalnika mi določen čas vse deluje v redu. Po nekaj urnem delu pa določenih map ni več možno odpirati iz namizja. Med temi mapami so tudi Računalnik, Start in bližnjice do shranjenih delovnih map. Lahko pa odpiram s klikom na desno miškino tipko Internet Explorer, mapo z elektronsko pošto, Google Chrome,Picaso, excel ipd.
Če ima kdo ali je imel, enake težave, ga prosim za opis, kako je težavo odpravil.
crniangeo ::
zakaj pa mas vse na namizju ? :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "XP support has ended"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5492 (4744) | divya |
» | Izginilo namizje, ikone, start meni prazenOddelek: Operacijski sistemi | 9138 (8423) | k4vz0024 |
» | Pri urejanju ne pokaže vseh particijOddelek: Operacijski sistemi | 3594 (3075) | Malajlo |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5197 (4804) | SLO_Matej |
» | Izginila mapa z delom - NUJNO!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3841 (3321) | energetik |