» »

Kuponko

Kuponko

xerror ::

Na kuponkotu sem kupil bon za neko storitev. Rezervacijo sem poskušal nekajkrat opraviti, ampak so bili večinoma nedosegljivi na mail pa sploh ne odgovarjajo. Sčasoma sem na kupon malo pozabil, zadnjič sem se pa spet spomnil, ampak je že pretekel. Na kuponkotu pravijo, da mi ponudnik storitve lahko denar vrne ali pa podaljša veljavnost, ampak da moram to urejati sam. Ponudnika ne morem priklicati. Kaj sploh lahko storim tukaj?

;-) ::

Nic bat meni je sel dopust v rimskih termah tako po zlu...nikakor se bukirat datuma pa ni mozno podaljsat.

St235 ::

Točno to kot so ti rekli, poskusi zadevo uredit z ponudnikom. Do kuponkota boš bore malo dosegel sploh, ker je v veliki meri zadeva zapadla po tvoji krivdi. Če se ti ponudnik ni odzival bi moral takoj urgirat kuponkotu, ne pa čakat da kupon zapade.

Šimpanz ::

Sem bil dvakrat v taki situaciji in obakrat sem potožil ponudniku kuponov. Enkrat so mi po nekaj dneh vrnili denar, drugič pa so oni poskrbeli da je ponudnik poklical mene. Probaj stopiti v stik z ponudnikom (različni telefoni, email, internetna stran) in se poskušaj dogovoriti če ti še sprejme kupon.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Savna v Lj?

Oddelek: Loža
92492 (1634) noraguta
»

Nakup vinjete - ugodnosti?!?!?

Oddelek: Na cesti
195734 (2403) SG_101
»

Na Mimovrste 100 €, na EnaA pa kar 179 € !!!!!

102409 (1351) Looooooka
»

Velik nateg Kuponko.si (strani: 1 2 )

6817397 (14277) Brias
»

Kdo je K u p 0 n k 0 (strani: 1 2 3 )

10829013 (19708) Šimpanz

Več podobnih tem