Forum » Omrežja in internet » SFP priklop
SFP priklop
Torx ::
Sem se čez vikend zabaval (mikrotik), SFP modul mi prepozna,satus: link ok, paketki šibajo samo ven, not ne dobim nobenega...
Siol single mode 13xx nm - sem pač prestavil njihov modul..
eno
eno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Torx ()
flisko ::
pomojem moriš nastavit vlan id,jaz sem mel tak za nastavit pri Telemachu,mam sfp direkt v mikrotiku,prej imel stalne težave s genesixom titanium hybrid,zdej niti enkrat več izpada.
Kateri ID pa? Sem predvideval, da je osnoven "data" promet untagged (tako kot na trunk portu)..
OmegaBlue ::
Kateri ID pa? Sem predvideval, da je osnoven "data" promet untagged (tako kot na trunk portu)..
Nevem kako ma siol, lahko pa pritisneš "torch" knof na SFP interface označi vlan id in poglej kaj notri leti.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Sem se pogovoril s telekomovimi tehniki in pravijo, da pri njih to ne gre - če nimajo "popisanega" (kar koli že to pomeni) routerja se centrala noče sinhronizirat.
PS: torch ne pokaže nobenega prometa...
PS: torch ne pokaže nobenega prometa...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Torx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol IPTV ne dela več prek switchaOddelek: Omrežja in internet | 2757 (2439) | Daniel |
» | Mikrotik hAP ac + T2 optikaOddelek: Omrežja in internet | 3349 (2138) | c3p0 |
» | Amis TV komunikator za usmerjevalnikom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13591 (9259) | Master_Yoda |
» | VLAN za telebaneOddelek: Omrežja in internet | 8549 (6677) | SeMiNeSanja |
» | Nova škatla, novi problemiOddelek: Omrežja in internet | 8521 (4414) | kihc |