Forum » Mobilne tehnologije » Prikaz iPhone klicev in SMS na Android tablici v avtomobilu
Prikaz iPhone klicev in SMS na Android tablici v avtomobilu
privzeto ::
Pozdravljeni,
V avtomobilu imam vgrajeno Android tablico, ki služi za predvajanje muzike, navigacijo, filme, internet, itd. GSM modula nima, ima pa bluetooth. Prav tako v avtomobilu nimam avtoradia - tablica je preko ojačevalca direktno povezana na zvočnike.
Na tej tablici bi rad naredil nekaj v stilu bluetooth povezave GSM telefona (v mojemu primeru iPhone 5) in avtoradia, ampak lahko z omejenimi funkcijami. Želel bi vsaj, da se ob prejemu klica na moj iPhone, na tablici pojavi informacija o klicu (številka), oziroma info o prejetem SMS (če se da prikaz vsebine). Ostalih funkcij ki jih ponavadi ponuja "prostoročni avtomobilski bluetooth" (pogovori, iskanje stikov,...) so dobrodošle ne pa nujne.
Ali je možno kaj podobnega? Ima kdo podobne izkušnje?
V avtomobilu imam vgrajeno Android tablico, ki služi za predvajanje muzike, navigacijo, filme, internet, itd. GSM modula nima, ima pa bluetooth. Prav tako v avtomobilu nimam avtoradia - tablica je preko ojačevalca direktno povezana na zvočnike.
Na tej tablici bi rad naredil nekaj v stilu bluetooth povezave GSM telefona (v mojemu primeru iPhone 5) in avtoradia, ampak lahko z omejenimi funkcijami. Želel bi vsaj, da se ob prejemu klica na moj iPhone, na tablici pojavi informacija o klicu (številka), oziroma info o prejetem SMS (če se da prikaz vsebine). Ostalih funkcij ki jih ponavadi ponuja "prostoročni avtomobilski bluetooth" (pogovori, iskanje stikov,...) so dobrodošle ne pa nujne.
Ali je možno kaj podobnega? Ima kdo podobne izkušnje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple je spet ravno dovolj izboljšal iPhone (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 121838 (105288) | MrNighthawk |
» | Iščem IOS aplikacijo za predvajanje glasbe preko blouetooth v avtuOddelek: Mobilne tehnologije | 1208 (967) | chuck |
» | Daljinec na volanuOddelek: Na cesti | 2050 (1728) | Nummy |
» | Samsung predstavil 6.3'' Galaxy Mega (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 21250 (18076) | klinker |
» | Letos prodanih že 10 milijonov iPhonov? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 15493 (11269) | techfreak :) |