» »

Iščem IOS aplikacijo za predvajanje glasbe preko blouetooth v avtu

Iščem IOS aplikacijo za predvajanje glasbe preko blouetooth v avtu

chuck ::

Sem lastnik Volvota, ki žal ne premore USB vhoda in bi rad preko iPhona predvajal glasbo. Kupil sem FM oddajnik, ampak je kvaliteta porazna. Pred kratkim sem si namestil aplikacijo Google Maps in presenečeno ugotovil, da ima zmožnost preko bluetooth povezave oddajati zvok.
Skratka iščem aplikacijo, ki bi lahko namesto "turn left" oddajala glasbo :)
  • premaknilo iz Loža: STASI ()

SaXsIm ::

To zna delat privzeti predvajalnik za glasbo na iPhonu (iTunes?). Meni je na iPhonu (res da že en čas nazaj, dobro leto) delalo avtomatsko. Najprej moreš imeti bluetooth povezavo vzpostavljeno, in potem avtomatsko špila preko bluetootha. Sem imel en BT receiver s kitajske, pa je delalo precej dobro.

EDIT: Pa tudi na enem testnem Touranu, ki je imel bluetooth, je delalo avtomatsko. Samo pairing sem naredil, pa sem lahko na volanu prestavljal skladbe na iPhonu. Tako da sigurno se da nastavit.
SaXsIm

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SaXsIm ()

hotwheels ::

Ja greš v iOS nastavitve, vklopiš bluetooth in ga povežeš z bluetoothom iz avta.

Meni ne dela avtomatsko razen pri telefonskih klicih in Google Maps aplikaciji. IOS 7.1.2

b4d ::

Najverjetneje ker ti avtoradio ne podpira BT A2DP protokola. Enako dela oz. ne dela pri meni na Qashqai '09.
b4d.sablun.org

Ja, samo kako pa potem deluje pri Google Maps?

Zheegec ::

Dejansko bi moralo to delovati samodejno, takoj ko si povezan na bluetooth bi moral iti ves zvok tam. poglej v bluetooth nastavitvah, če lahko nastaviš, da gre ves audio preko trenutno povezane naprave.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

b4d ::

chuck je izjavil:

Ja, samo kako pa potem deluje pri Google Maps?

Meni se, ko zacne maps govorit, prikaze na ekranu stevec, tako kot da klicem.
b4d.sablun.org

Isto pri meni, torej obstaja možnost.

Malo sem se poglobil, potrebuješ predvajalnik glasbe, ki ima opcijo, da namesto Bluetooth A2DP profila uporablja HFP (isto kar uporablja Google Maps).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prehod iz Androida na iOS, mnenja za in proti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
13237915 (33243) klinker
»

Kateri pametni telefon - kateri OS? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7811409 (9908) MedusasPath
»

Google predstavlja novost: GPS Simulator

Oddelek: Novice / Windows Mobile
465386 (5384) mrkva1

Več podobnih tem