Forum » Omrežja in internet » Sposoben registrator si domene
Sposoben registrator si domene
čuhalev ::
V Sloveniji je en kup registratorjev slovenske vrhovne domene. Moj trenutni registrator ima obupno okrnjene možnosti prilagajanja domene. Zaenkrat mi še ni uspelo nastaviti "glue" zapisa za NS (se ne uveljavi), zato me zanima, kateri je dovolj sposoben registrator, da se "glue" zapis uveljavi v Arnesovih vrhovnih strežniki, tako kot je treba.
čuhalev ::
Nisem jih označil za nesposobneže (se razume), saj mi je po eni strani všeč, da imajo lasten sistem nadzorne plošče ipd., vendar takšni manjši (za manjšino pomembni) detajli niso dovršeni.
Priznam, da sem že siten, saj mi ti t.i. glue zapisi tudi pri namecheap ne delajo. Pač jih *.GTLD-SERVERS.NET ne vračajo.
Priznam, da sem že siten, saj mi ti t.i. glue zapisi tudi pri namecheap ne delajo. Pač jih *.GTLD-SERVERS.NET ne vračajo.
DC- ::
Jaakaa arnes nima nič pri .com.
Obrni se na support, da preverijo bolj točno
Obrni se na support, da preverijo bolj točno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DC- ()
urosc ::
Jaakaa, tako kot so ti že ostali omenili, uveljavljanje zna trajati nekaj časa.
Drugače pa pri nas lahko to urediš prek uporabniških strani.
Lep pozdrav,
Drugače pa pri nas lahko to urediš prek uporabniških strani.
Lep pozdrav,
Domovanje.com: Najboljša ponudba za spletne profesionalce in agencije
Domenca.com: Spletno gostovanje z brezplačnimi SSL certifikati, cPanel in SSD
Domenca.com: Spletno gostovanje z brezplačnimi SSL certifikati, cPanel in SSD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z DNS strežnikomOddelek: Omrežja in internet | 4606 (3798) | Bakunin |
» | Problem z DNS strežnikomOddelek: Omrežja in internet | 1171 (1105) | DejanLes |
» | Vzpostavitev Google Apps in domene .siOddelek: Omrežja in internet | 2758 (2463) | NoName |
» | Arnes in vpis v vrhnji DNSOddelek: Pomoč in nasveti | 2247 (1908) | jype |
» | Vpis DNS strežnika v vrhnji DNSOddelek: Omrežja in internet | 8990 (7481) | kronik |