Forum » Mobilne tehnologije » HTC One M7 - ne inštalira vseh aplikacij
HTC One M7 - ne inštalira vseh aplikacij
AnotherMe ::
Na servisu so mi menjali kamero. Nato sem naredil factory restore. Na koncu me je vprašalo, če želim na novo inštalirati vse aplikacije (htc backup na google drive). Sem seveda kliknil "yes" in počakal... Po slabi uri sem imel vse postavljeno tako kot je bilo preden sem dal telefon na servis. Telefon se je tudi updejtal na lollipop.
Razen:
- here maps sem moral inštalirati ročno (dela)
- FB messenger, google messenger sploh ne morem inštalirati! Ko sem šel v google play na telefonu, mi kaže kot da se messenger inštalira, vendar se inštalacija nikoli ne konča. Poiskusil sem večkrat prekiniti in ponoviti, vmes sem restartal telefon... Ne pomaga nič.
Če grem na Play na računalniku in poiskusim inštalirati od tam, mi javi da bo aplikacija inštalirana v kratkem, na telefonu pa spet obstane. Če hočem inštalirati kako drugo aplikacijo prek računalnika se ne zgodi nič.
Če ne bo drugega bom pač spet naredil factory restore, ampak brez restora iz backupa. Samo preden se tega lotim, bi vseeno prosil za kak nasvet.
Hvala!
Razen:
- here maps sem moral inštalirati ročno (dela)
- FB messenger, google messenger sploh ne morem inštalirati! Ko sem šel v google play na telefonu, mi kaže kot da se messenger inštalira, vendar se inštalacija nikoli ne konča. Poiskusil sem večkrat prekiniti in ponoviti, vmes sem restartal telefon... Ne pomaga nič.
Če grem na Play na računalniku in poiskusim inštalirati od tam, mi javi da bo aplikacija inštalirana v kratkem, na telefonu pa spet obstane. Če hočem inštalirati kako drugo aplikacijo prek računalnika se ne zgodi nič.
Če ne bo drugega bom pač spet naredil factory restore, ampak brez restora iz backupa. Samo preden se tega lotim, bi vseeno prosil za kak nasvet.
Hvala!
ezikielrage ::
Pomoje boš moral narediti FR in ko ti pri setupu ponuja da avtomatsko inštalira programe od prej izbereš new device in jih potem na roko iz Playa. Po prehodu na nov software (in firmware) je priporočljivo na frišno, sploh sedaj ko se je šlo iz Dalvika na ART. Sicer ne uporabljam HTC Backup, vem pa iz izkušenj drugih s CM in Titanium Backup.
Meni so po updejtu na lollipop sicer delale vse aplikacije. Čudno.
Meni so po updejtu na lollipop sicer delale vse aplikacije. Čudno.
AnotherMe ::
Hvala za pomoč - sem se vseeno kar lotil FR, pa zaenkrat vse dela... Sem se odločil, da bo verjetno prej na novo inštalirano, kot pa da iščem kje je napaka :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Nexus 5 (strani: 1 2 3 4 … 51 52 53 54 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 561259 (183290) | zk_eu |
» | GSmart Classic com.android.settingsOddelek: Mobilne tehnologije | 1331 (1088) | frg4 |
» | Android 5.0 Lollipop (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39321 (30825) | deja |
» | Nexus 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17031 (7918) | AvtoR |
» | Nov install Androida na tablicoOddelek: Operacijski sistemi | 5457 (5318) | hojnikb |