Forum » Pomoč in nasveti » Težave z baterijami v dlančniku Everex Freestyle
Težave z baterijami v dlančniku Everex Freestyle
morko ::
Imam dlančnik Everex Freestyle (Win CE 2.0). Dlančnik mi že od vsega začetka požira backup baterijo (približno na 14 dni)
Na servisu uvoznika so mi rekli, da gre za sistemsko napako, ker se menda backup baterija prazni tudi kadar ne bi bilo treba, torej kadar delujejo glavne baterije.
S kakšnim pametnim nasvetom pa mi tudi niso znali pomagati. Garancije nimam več.
Ali kdo pozna rešitev tega problema, ali pa me čaka nakup novega dlančnika, ta pa bo romal v smeti.
Hvala za odgovor
Na servisu uvoznika so mi rekli, da gre za sistemsko napako, ker se menda backup baterija prazni tudi kadar ne bi bilo treba, torej kadar delujejo glavne baterije.
S kakšnim pametnim nasvetom pa mi tudi niso znali pomagati. Garancije nimam več.
Ali kdo pozna rešitev tega problema, ali pa me čaka nakup novega dlančnika, ta pa bo romal v smeti.
Hvala za odgovor
ToniT ::
Verjetno boš moral kupiti nov dlančnik. Meni požre baterijo na cca 2-3 mesece in se pripravljam na nakup nekaj novega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako na Pocket pc na novo naložiti windowse?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2352 (2103) | JetStream |
» | DlančnikOddelek: Kaj kupiti | 1588 (1334) | Keyser Soze |
» | GPS navigacijaOddelek: Kaj kupiti | 7443 (5952) | Fl[A]sH |
» | DlančnikOddelek: Kaj kupiti | 2541 (2023) | pingec |
» | Mnenja o Yakumo PDAjuOddelek: Strojna oprema | 1039 (935) | Caligula |