Forum » Zvok in slika » Zvok istočasno na hdmi in zvočnikih
Zvok istočasno na hdmi in zvočnikih
AnotherMe ::
Živjo!
Kako naj nastavim, da bom (recimo film) slišal istočasno na tv (HDMI iz grafične kartice) in tudi na zvočnikih, ki so priključeni na drugo zvočno kartico (SB X-Fi Xtreme optični izhod na zunanji dac)? V windows pač ne moreš izbrati zveh naprav kot default...
Kako naj nastavim, da bom (recimo film) slišal istočasno na tv (HDMI iz grafične kartice) in tudi na zvočnikih, ki so priključeni na drugo zvočno kartico (SB X-Fi Xtreme optični izhod na zunanji dac)? V windows pač ne moreš izbrati zveh naprav kot default...
Lonsarg ::
Pomoje da drugače kot z nakupom naprave, ki podpira več audio izhodov hkrati ne. Torej kaka zelo draga zvočna kartica ali pa kak audio razdelilec.
V teoriji bi z pravim programim tudi zdaj uspel hkrati HDMI ter en od vhodov na zvočni, sam ne poznam takih programov.
V teoriji bi z pravim programim tudi zdaj uspel hkrati HDMI ter en od vhodov na zvočni, sam ne poznam takih programov.
Wisor ::
Imaš razne programe, ki ti naredijo takozvani "bridge".
Ampak tole kar ti praviš je totalno nesmiselno, ker bo prihajajo do različnih delayev.
Eni zvočniki bodo igrali pred drugimi, kar je zelo moteče.
Uporabljal tiste zvočnike, ki so boljši.
Ampak tole kar ti praviš je totalno nesmiselno, ker bo prihajajo do različnih delayev.
Eni zvočniki bodo igrali pred drugimi, kar je zelo moteče.
Uporabljal tiste zvočnike, ki so boljši.
AnotherMe ::
Kateri so "tisti programi" s katerimi bi lahko naredil bridge?
Ne gre mi v bistu, da bi poslusal vse hkrati - pac vcasih gledam film na rv in surround zvocnikih, drugic pa delam kaj na racunalniku in zraven poslusam musko prek drugega sistema, pa se mi ne ljubi vsakic predtavljati izhodov..
Ne gre mi v bistu, da bi poslusal vse hkrati - pac vcasih gledam film na rv in surround zvocnikih, drugic pa delam kaj na racunalniku in zraven poslusam musko prek drugega sistema, pa se mi ne ljubi vsakic predtavljati izhodov..
settler ::
Glede na to da imaš SB X-Fi Xtreme, je možno namesto mikrofona izbrati What you hear. Tako imaš recimo, primarno zvočno kartico oz izhod tisti za HDMI,
X-Fi pa ti posluša in predvaja poslušano.
Tukaj je nekaj podobnega predstavljeno:
X-Fi pa ti posluša in predvaja poslušano.
Tukaj je nekaj podobnega predstavljeno:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10943 (3068) | Machete |
» | katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12510 (8369) | Janac |
» | SB X-Fi test predvajanja specifičnega zvokaOddelek: Zvok in slika | 2708 (2038) | KTr1sk |
» | Primerna zvočna kartica?Oddelek: Zvok in slika | 1517 (1358) | Han |
» | Kvalitetna zvočna karticaOddelek: Zvok in slika | 2373 (2087) | neres |