Forum » Programiranje » Google maps API dodajanje lastnih lokacij
Google maps API dodajanje lastnih lokacij
G_mAn ::
Zdravo!
Malce se igram z eno aplikacijo za mobilne naprave (sem bolj začetnik) in me zanima kako na najbolj enostaven način dodati npr. ime neke ustanove v searchbox. Torej na google maps sem s pomočjo markerja ustrezno označil vse želene lokacije, katere sedaj želim nekako shranit, da mi jih potem najde v iskalniku. Seveda, tiste ki jih najde google maps mi normalno prikaže, vendar sam želim dodati še moje lastne, npr. neka avtobusna postaja.
Malce se igram z eno aplikacijo za mobilne naprave (sem bolj začetnik) in me zanima kako na najbolj enostaven način dodati npr. ime neke ustanove v searchbox. Torej na google maps sem s pomočjo markerja ustrezno označil vse želene lokacije, katere sedaj želim nekako shranit, da mi jih potem najde v iskalniku. Seveda, tiste ki jih najde google maps mi normalno prikaže, vendar sam želim dodati še moje lastne, npr. neka avtobusna postaja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prikazovanje zastojev v navigaciji-SLO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 22303 (18855) | Mare2 |
» | Google Maps na microSD karticiOddelek: Programska oprema | 4406 (2762) | Oldi |
» | Ker so Apple Maps zanič, prihajajo novi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 19941 (16320) | matijadmin |
» | Google Maps Navigation podprl SlovenijoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 14727 (11261) | Kiborg |