Forum » Elektrotehnika in elektronika » Retracing linij, poškodovan PCB - iPhone
Retracing linij, poškodovan PCB - iPhone
SaXsIm ::
Pozdravljeni,
pri servisu iPhone 5s sem zajebal z vijaki, in najverjetneje naredil škodo, kot je na povezavi - klik
Sem se poskusil sam lotiti popravila, vendar sem kmalu ugotovil, da nimam niti približno dovolj dobrega orodja in opreme, zato se obračam na vas. Ali ima kdo opremo in znanje, da bi se lotil takšnega popravila? Koliko bi znašal strošek? Bi bilo možno, da prisostvujem/sodelujem pri popravilu?
Tudi kakršenkoli drug nasvet je dobrodošel.
Hvala!
pri servisu iPhone 5s sem zajebal z vijaki, in najverjetneje naredil škodo, kot je na povezavi - klik
Sem se poskusil sam lotiti popravila, vendar sem kmalu ugotovil, da nimam niti približno dovolj dobrega orodja in opreme, zato se obračam na vas. Ali ima kdo opremo in znanje, da bi se lotil takšnega popravila? Koliko bi znašal strošek? Bi bilo možno, da prisostvujem/sodelujem pri popravilu?
Tudi kakršenkoli drug nasvet je dobrodošel.
Hvala!
SaXsIm
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BGA Reballing popravilo prenosnikov ( koliko računate?) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11455 (2114) | mat xxl |
» | Ali mi velja zavarovanje, če imam drug odbijač?Oddelek: Na cesti | 3722 (2868) | zmaugy |
» | Ameriška vladna služba zaradi majhne okužbe računalnike preprosto vrgla v smetiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6472 (4413) | gendale |
» | Servis Telefona - nepotreni stroški (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11253 (9861) | Sandi204 |
» | Prevajanje brezplačne programske opremeOddelek: Programska oprema | 2410 (1686) | Tear_DR0P |