» »

Ljubezen na daljavo...

Ljubezen na daljavo...

1
2
»

noraguta ::

K da 35 letni "frajli" je pa kej dost bl jasn.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Gladi ::

Bravo fantje, se prav vidi da je tehničen forum, same frustracije glede žensk :))

Invictus ::

Gladi je izjavil:

Bravo fantje, se prav vidi da je tehničen forum, same frustracije glede žensk :))

Pač zato ker so še samo nezreli ...

Je pa res težko najti žensko, ki ima vsaj malo počiščeno pod pokrovom ...

Seveda je pa še težje najti tipa pod 30, ki ima to počiščeno. Ali bolje, pod 40 ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

noraguta ::

to ni sploh nobena frustracija glede žensk. samo a maš jajca it na svoje al ne. počiščeno pa itak nkol nimaš.
sam sm mislu pustit faks pa it v vojsko. pa sm začetk septembra na žuru sreču eno babo. jah kva do oktobra sem naredu 5 izpitov. se tm začetk novembra doma spiču, vzel ruzak pa šel živet u gozd na črno. na faks sem štopal zraven pa še delal kar se je glih našlo. se po 14 dneh preselu k sošolcem. šlo je natesno z denarjem ampak je šlo. do maja sem bil na tem, da sva bila z babo skupaj v najemniškem stanovanju. tko simpl gre to. lohk pa jamraš pa čakaš, da boš odrastel.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

vostok_1 ::

Ne gre za frustracijo.
Večina ljudi pri 19 je nestanovitnih. Resnica je, da ženske v povprečju imajo bistveno več priložnosti kar se tiče razmerij in je večja vrjetnost, da bodo tudi poskusile. Kar seveda ni nič narobe s tem.
Problem je ker se mi zdi, da OP pričakuje nekaj več kot je to (zaenkrat) smotrno za pričakovati. I could be wrong, of course.

noraguta ::

Dokler ne probaš ne veš. Stanovitnost nima nobene veze. Kaj ti pomaga če te čez dve leti povozi avto, ali pa še vrjetneje umreš od ošpic. žviš tuki in zdaj. In kot sem rekel. 35 letnice niso nič bolj stanovitne od 19 letnic.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

vostok_1 ::

True true.
Nihče ni stanovit, je pa večja vrjetnost, da starejši kot si manj se ti da imet avanture in tavat na okoli. Še posebej če je kak froc pri zadevi. Pa tud nekoliko bolj zbirčen si. Pri 19...everything runs.

V bistvu rabiš izkušnje ali izredno dobro premislit kaj želiš in kdo si, da "odrasteš". Zato pa mladina ponavadi počne vse to...ker nabirajo izkušnje. Eni čez čas spregledajo, drugi ne.
Jz osebno OPju ne svetujem, da poskusi že tako zgodaj. Give it some time. Če se že preseli, pa naj se preseli zaradi sebe in ne zaradi partnerke.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: vostok_1 ()

Vitez ::

V bistvu je nekako tako, da čimtežje nekdo pride do intimnega stika z nasprotnim spolom, večja je verjetnost, da bo kr že takoj zainteersiran za dolgoročno vezo. Ne bi rad bil nesramen, ampak po moje je bolj mala verjetnost, da bo vsaj zmerno lušna 19-letnica cel lajf z enim tipom. Če pa je še brihtna in dela na sebi tudi osebnostno, gre na faks...pol pa sploh ne. Ona bo čez par let čist drugi človek. In ji bo po vsej evrjetnosti tudi ustrezal drugačen tip moškega...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

cekr ::

Malo pomislite, kaj bi se zgodilo, če bi slučajno tudi ona to brala.
To je stvar dveh vpletenih. Avtorju tudi svetujem, da naj se o takšnih rečeh meni s svojo ljubeznijo. Vsi smo se sami marsikaj naučili in tudi nenaučili iz takšnih situacij.
Sem ti že napisal; če nimaš osebnih slabih občutkov, potem jo zagrabi in živi. Pravil ni nobenih. Ne poslušaj drugih, kaj so/smo imeli. S poslušanjem drugih boš samo zmešal svojo glavo in dvomil o stvareh, ki sploh niso problem.
Tudi prespala bo pri tebi, samo lepo jo pripelji k sebi na en tak dan, ko se ji ne bo ljubilo nazaj domov. Poskusi pa bo šlo. Vsi smo dali to skozi.
Si jo že predstavil svojim staršem? Mogoče se boji snidenja.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

BorutO ::

Ne verjamem v ljubezen na daljavo. V raznih oddajah sem že kdaj slišal, da je kdo spoznal koga, ki je iz drugega konca države (predvsem ZDA), sta se poročila in našla - treba je vedeti, da Američani potujejo po svoji državi veliko ceneje, kot turisti.

Jaz si mislim, da vajina zveza ne bo dolgo, ker razumeta se očitno samo takrat, ko sta skupaj, ker se še ne upata kregat v živo, kazat drugačnega obraza ipd, med tem, ko očitno nekdo upa marsikaj povedat na daljavo (telefon, internet). Nekdo od vaju ne kaže pravega obraza, kakšen je v resnici. Pred njo/njim se dela lepo, pol preko elektronike pa se obnaša tako, kakšen/kakšna v resnici je.

Diklina je še premlada, tega ne spuščaj k hiši.

Drugače pa, dečko, najdi službo, če jo že imaš, si najdi neko najemniško stanovanje za 200eur na primer, mogoče garsonjero ali pa enosobno ... to je že zelo velik plus, da ženska sama vidi, da si resen, da znaš zase poskrbeti, da nisi odvisen od drugih ipd.

Ko sem še sam nekoč živel pri tastarih ... gnjavla sta mi tak nonstop staradva, ko sem spoznal kako punco, pa ji rekel, da še živim doma pri starih, ji je takoj minilo veselje, ker ve, da bo mogla taščo pa tasta vedno gledat pa poslušat, ko bo k meni prišla ipd .. Od kar sem sam .. vsaki keri rečem, da živim na svojem, sam ipd, takoj vidiš, kako začne vse z interesom in nasmehom poslušat ipd.

Punco pusti. Išči si punco tvoje starosti, ker najstnice so neresne, skregajo se že za vsak drek, ker še ne vejo kako sploh izgleda življenje, dokler se še šola ali dokler še nikjer ne dela v službi.

eric_cartman ::

OP.. A ti lahko dam najbolj pameten oz. uporaben nasvet. Ne jemlji slo-techa kar se tiče ljubezenskih razmerij resno!

Eni pa ste face.. Najbolj da ji že kar na začetku pove, da ko jo hebe..Saj itak daleč živi in to ne pele nikamor.. Pa še stara je sam 19, kar pomen, da itak ni resna.

Torej bi moral tale dečko po vašem iskati neko punco malo pod 30 ali pa celo nad 30, ker ji potem že ornk biološka ura teče, ki ima hišo oz. vsaj stanovanje, je pripravljena oz. še bolje rečem obupana in išče tistega pravega fanta za skupno staranje.. Fant pa bi moral imeti zaposlitev in vsaj 1k EUR plače zato, da jo bo lahk preživljal in jo razvajal, ker je na koncu to edina stvar zarad česar ženska ostane s tabo..

Zgodovina sprememb…

shadeX ::

@eric_cartman

Bolj se nebi upal strinjat s tabo. In ja, slo-tech za take debate ni zrel. Leglo devičnikov in nezrelih ljudi, pa to. :)) Pustmo izjeme..

Invictus ::

Ko bo dečko sam vedel kaj bi rad, bodo njegove odločitve trivialne. Trenutno ve samo to da je zaljubljen.

Kako bo fural life, se mu pa po moje niti ne sanja ne ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()

Ganon ::

eric_cartman je izjavil:

Bla, bla, bla ...


Iz ene skrajnosti v drugo. Bravo.

Takšna je pač realnost v večini primerov.

eric_cartman ::

Ganon samo komentarje sem združil in ko se trudiš razbrat bistvo vseh komentarjev, dobiš to kar sem napisal jaz.

shadeX ::

Dejstvo je da pametnega odgovora na OP-jevo vprašanje ni. Kako bo zveza furala je pa čist odvisno. Lahko bosta skup cel lajf (če jima je obem to v interesu), lahko pa se zveza konča že čez 1 mesec ali pa jutri. Nikoli se ne ve. Komentarji tipa: "To ne bo zdržalo, ker je mlada itd" so hudo bedni in neprimerni.

80% kolegic , sošolk od moje boljše polovice je v dolgoletni zvezi, od 17,18 leta. En par med njimi je celo ko jih je ona imela 14, on pa 17. Danes je ona 24 in imata otroka. Z nekaj pari izmed tistih se tudi druživa.

Sedaj pa nagradno vprašanje za tiste ki mislijo da mlada ženska (19 v našem primeru), ni sposobna imeti resne zveze? Eee fantje. Če je resna jo tip ne bo spustil. Malo premislite sami pri sebi in povejte koliko punc poznate ki imajo npr 25,30 let in so proste. Mal je takih. In če je prosta, jo jaz ne povoham ker je sigurno z njo kaj narobe. Je pa res da kak 1% je takih ko si pri teh letih rečejo da je čas za se zresnit in začnejo iskati resnega tipa. Ampak večina resnih žensk je zasedena že pri < 20 let.

Recimo moja je dobila prvega tipa pri 14 in bi bila še danes z njim ampak je bil pač on problem ker ni bil resen in pač je želel srat z drugimi ženskami. To pa itak ni prišlo v poštev.



EDIT:

Pardon, še nekaj ključnega moram dodati ker nočem vseh žensk metati v isti koš: Je tudi možno da je ženska samska pri katerikolih letih nad 20, in z njo ni nič narobe. In to je samo v primeru če je imela debilnega tipa in ji je strl srce. Ampak take so ponavadi takoj zasedene. Spomnil sem se na kolegico od brata, ki je pri 28 morala pustiti fanta ( alkohol ). V roku 4 mesecev je bila že v zvezi z drugim. Danes sta 3 leta skupaj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

Invictus ::

shadeX je izjavil:

Malo premislite sami pri sebi in povejte koliko punc poznate ki imajo npr 25,30 let in so proste. Mal je takih. In če je prosta, jo jaz ne povoham ker je sigurno z njo kaj narobe. Je pa res da kak 1% je takih ko si pri teh letih rečejo da je čas za se zresnit in začnejo iskati resnega tipa. Ampak večina resnih žensk je zasedena že pri < 20 let.

Ma ja ... Pa ti veš koliko teh dolgoletnih vez iz srednje šole gre narazen? Kar jaz poznam, skoraj vse, z par izjemami.

25 - 30 let? Cel kup jih je ... Vse kvazi karieristke ... Dovolj zame ;). Ampak samo če imajo zaključen faks in službo. Bluzatorke me ne zanimajo ...

Resne punce zasedene pri < 20 let? Še dobro da ostali sploh še kaj dobimo ...

Ali pa so standardi za resnost malo drugačni ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()

shadeX ::

Poglej moj edit :)

In ja. Vsak ma svoje razmišljanje. Moje je pač tako, da če je ženska nad 20 samska (dlje časa) -in pod pogojem da išče tipa, je z njo sigurno kaj narobe :D


EDIT:

Kar se tiče moškega spola: Če je samski nad 40 let, je z njim sigurno kaj narobe. Takih zato ne priporočam kolegicam. :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

Vitez ::

shadeX je izjavil:

Malo premislite sami pri sebi in povejte koliko punc poznate ki imajo npr 25,30 let in so proste.


Cel kup. Tudi lušnih. proste pa so, ker pač nočejo biti glih z vsakim skup. In si brez problema privoščijo tudi daljši samski staž.

Ne vem kolk si star. Jaz sem v srednjih 30-ih. Od žensk iz moje družbe ( ženske stare 24 - 36 ) ne poznam nobene, ki visi ob istem tipu od 18-ega leta.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

theBill ::

shadeX je izjavil:

@eric_cartman

Bolj se nebi upal strinjat s tabo. In ja, slo-tech za take debate ni zrel. Leglo devičnikov in nezrelih ljudi, pa to. :)) Pustmo izjeme..

Taprav se oglaša, malo se zamisli, kje je leglo devičnikov :))

shadeX je izjavil:

Je pa res da moja večina prijateljev (26-30), so vsi samski, brez niti ene same zveze kaj šele dolgoletne. No ja, 70% je tudi devičnikov.



Če ti nisi še nobene zahaklu v študentu na študentski žurki, v KMŠ-ju in podobnih placih, še ne pomeni, da se to ne dogaja.

Ne trdim, da so vse punce take, da bi se gonile kljub temu, da imajo doma resnega fanta, jih je pa še vseeno precej takih. Če gre na kakšno študentsko izmenjavo za pol leta, ali na tedensko ekskurzijo s faksom, pol pa sploh. Taka je realnost, zreli ali nezreli odgovori gor al pa dol.

Vitez ::

shadeX je izjavil:



Je pa res da moja večina prijateljev (26-30), so vsi samski, brez niti ene same zveze kaj šele dolgoletne. No ja, 70% je tudi devičnikov.


Ni čudno, da so devičniki, verjetno razmišljajo, kot ti, da je s samskimi 25 plus letnicami nekaj narobe.

Aljaz1980 ::

verjetno razmišljajo, kot ti, da je s samskimi 25 plus letnicami nekaj narobe.

Ma niso ženske nič boljše.

vostok_1 ::

Zrelost ne nujno pomeni, da si vezan za dlje časa. Sploh ne. Lahko se fukariš noč in dan pa si lahko še vendo zrel. Pomembno je, če imaš pojasnjeno pri sebi kaj in zakaj nekaj počneš in pri tem se zavedaš posledic. (in po možnosti ne povzročaš trpljenja drugim zaradi svojih dejanj)
Če si kemično zaljubljen pa je itak vse postavljeno na glavo, ker takrat se ravnaš ravno obratno kot bi se moral.

Dodaten problem v naši družbi je tudi ta, da malim že v štartu vcepljamo nerealne ideje. In posledično dobimo take scenarije.

Roko na srce...jz poznam morda 4-5 oseb, za katere bi se upal trdit, da so kolikortoliko celostno dozorele. Poznam številne tudi 35+ letnike, ki niti slučajno niso.

opeter ::

Ganon je izjavil:

Pečo89 je izjavil:

Drugace pac to temo sem odprl pac da ce je kdo ze dal to skozi da pove kak dober nasvet...


To, kar ti je nekdo zgoraj napisal. Če se ti zdi ekonomično sprejemljivo, vztrajaj. Ampak na koncu boš zelo razočaran in se boš spraševal, kaj je bilo tega treba. V zvezi si z najstnico, ki bo odšla študirat. Ko bo začetna zaljubljenost mimo, boš nezanimiv in te bo po hitrem postopku odpikala. Pač, tvoja odločitev.


Se strinjam. Razen (!), če je zveza/poroka že vnaprej dogovorjena in se bo morala slejkoprej zgodit. Poznam nekaj takih primerov.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

GTX970 ::

V Slo (21 stoletje) med "civili" ?

Pečo89 ::

LP

No vecinoma odgovoror je usmerjeni proti punci.. kaj bo ona pocela in kaksna je ona..
Je ne poznate in ne vesta kaksna je.. Jaz jo, vem kaj vse je bilo in mi use zaupala kar
spostujem in sva oba zelo srecna skupaj.
Razdalja je problem ne ona. Verjemite ce kdo od naju dveh nebi cutil tega bi si povedala...

Glede nerezlosti itd pa je od vsakega posameznika odvisno ane.. Nben si ni isti..

GTX970 ::

OP
Si bil v študentu +2 leti ?

Ne, potem boš pristal zelo trdo.
Že SŠ spremeni človeka, kaj šele študent.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: GTX970 ()

vostok_1 ::

OP

Ne razumeto kot kritiko punce, ker je res ne poznamo. Tisto o temu kake so babe itd. pa preslišaj...ker je brezvezen latentni seksizem.
Nekateri ti zgolj želimo povedat, da ne imet previsoka pričakovanja. Uživaj dokler traja in ne sebe zanemarjat. To je vse.

BorutO ::

Ne gre se za "pametovanje" forumašev, ampak jaz sem mu razlagal na podlagi lastnih izkušenj in primerov. Oba gledata en na drugega drugače, če vsaj en ne živi pri tastarih.
Razdalja ni glih preveč problem, niti pri meni ne, ker moj stari je iz gorenjske, stara pa iz Prlekije, tak da ... s spačkom se je takrat, pred 30imi leti, vozil k njej, mi pa jamramo glede razdalje. Sem spoznal eno enkrat na eni spletni strani ... oz ji par sporočil napišem, pa začne, se ti ne zdi, da sva midva malo predaleč doma, da bi sploh kaj bilo med nama? ipd ... pacientke, nerazgledane.

Glede najstnic paaa ... resne ne moreš nikoli najti, tako je moje mnenje. Na začetku se je vsaka delala pametno, nenormalno super osebo ... par dolgih ur si bil z njo, ko se je počutila zraven mene vsakdanje, pa je začela s svojimi fintami ipd ...

To, da pa kateri bije biološka ura pa spet ni nekaj ... ženske še vedno brez problema lahko rodijo pri 35+, tak da se ne izgovarjajte glede biološke ure.
Starejše ko so, več izkušenj imajo, bolj so razgledane in že imajo neke cilje v življenju. Najstnice pa seks ... na koncu še malo šole in žurke.

Imam že punco, katero še po slabem letu vedno dobro spoznavam, da vem čim več o njej ipd, in ko bom enkrat 100%, da je to ženska mojih sanj (vsaj za zdaj tako kaže), pa se bom tudi enkrat k njej preselil, kot sama hoče, ker tudi sama živi.

Sem bil v študentskem domu 4 leta, paa ... glede seksa ni bilo nikoli krize ... kriza je bila samo, ko si iskal eno za resno zvezo - tu pa se je vse ustavlo ... kere so bile super, so bile že zasedene, kere pa neumne, pa samske.

Enako velja tudi za moške, ne samo za ženske.

Vse sem malo grdo povedal, ampak direktno.

Invictus ::

theBill je izjavil:


Ne trdim, da so vse punce take, da bi se gonile kljub temu, da imajo doma resnega fanta, jih je pa še vseeno precej takih. Če gre na kakšno študentsko izmenjavo za pol leta, ali na tedensko ekskurzijo s faksom, pol pa sploh. Taka je realnost, zreli ali nezreli odgovori gor al pa dol.

Ah, če je prilika, se vse gonijo. Tako kot tipi.

Prej boste puncam sneli ta svetniški sij o zvestobi dol, lažje boste prebavili vse skupaj ...

Pač prilika dela tatu oz. v tem primeru prešuštnika ;).
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

bambam20 ::

Invictus je izjavil:


Ah, če je prilika, se vse gonijo. Tako kot tipi.

Prej boste puncam sneli ta svetniški sij o zvestobi dol, lažje boste prebavili vse skupaj ...

Pač prilika dela tatu oz. v tem primeru prešuštnika ;).


Ne bi jaz na voje mestu metal vse v en koš. Če to počneš ti ne pomeni, da to počnem tudi jaz. To posploševanje, da vsi varajo je bullshit.

D3m ::

Pečo89 je izjavil:

LP

No vecinoma odgovoror je usmerjeni proti punci.. kaj bo ona pocela in kaksna je ona..
Je ne poznate in ne vesta kaksna je.. Jaz jo, vem kaj vse je bilo in mi use zaupala kar
spostujem in sva oba zelo srecna skupaj.
Razdalja je problem ne ona. Verjemite ce kdo od naju dveh nebi cutil tega bi si povedala...

Glede nerezlosti itd pa je od vsakega posameznika odvisno ane.. Nben si ni isti..


Sure. Sem leta nazaj tvojih let imel isti kaliber. Bolj, ko sem jo spoznaval bolj je izpadla kača pa sem si mislil, DA JO poznam.

Uživajta dokler lahko.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: D3m ()

Invictus ::

bambam20 je izjavil:


Ne bi jaz na voje mestu metal vse v en koš. Če to počneš ti ne pomeni, da to počnem tudi jaz. To posploševanje, da vsi varajo je bullshit.

Varajo ne vsi zato, ker pač ne dobijo. Ali pa je zraven znana družba. Prevelika verjetnost da se razve ...

Angleži so naredili anketo, za moške in ženske, ali bi prevarali partnerja če se to ne bi razvedelo. Ostalo skrito.

Rezultat je bil pri obeh nad 90%.

Ali kako že pravijo ...

For each beautiful woman/man, there is a man/woman tired fucking her ...

Tudi kaviarja se nažreš. Paše včasih kak ričet ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Tomaz3 ::

Vsaka ljubezen/zveza je unikatna... ne mores vse metati v isti koš.

Sicer pa to sploh ni ljubezen na daljavo po mojem mnenju :)

theBill ::

Invictus je izjavil:

bambam20 je izjavil:


Ne bi jaz na voje mestu metal vse v en koš. Če to počneš ti ne pomeni, da to počnem tudi jaz. To posploševanje, da vsi varajo je bullshit.

Varajo ne vsi zato, ker pač ne dobijo. Ali pa je zraven znana družba. Prevelika verjetnost da se razve ...

Angleži so naredili anketo, za moške in ženske, ali bi prevarali partnerja če se to ne bi razvedelo. Ostalo skrito.

Rezultat je bil pri obeh nad 90%.

S tem se pa močno strinjam.

Zato se pa najbolj zgonijo s tujimi študenti na teh študentskih izmenjavah, s sošolci na daljših ekskurzijah in izletih v tuje države, na raznih ekskluzivno ženskih počitnicah na Tajskem, korošice pa že v Ljubljani :)). itd. Dlje kot so od doma, manj imajo zadržkov.

Bežna kolegica je doma skoraj kot nuna, neke veze prek neta z američani, brezveze skratka, pa ne zgleda slabo. Ko so šle s kolegicami na Tajsko, je imela pa vsak dan druge moške papuče pred svojim bungalovom.

Invictus ::

Korošici rečeš naj se usede, pa se že uleže.

Sicer pa ostale Slovenske razen Gorenjk, niso nič manj hitre ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

ohnowhy ::

Pečo89 je izjavil:

...

Stari, no, mladi, uživaj, malo se kako prikupi njeni mami, pa je ;)
Dandanes je družabbno življenje sicer zelo aktivno, bosta sama videla, kako bo na dolgi rok.
Pazi pač tudi na to, da ji njena mama kdaj ne reče, da takšnega ne sme več prignat damu ;)
Tudi na daljavo lahko uspe, zakaj ne, je še toliko večji izziv.
Torej, kar pogumno, če pa morda ne uspe, pa pač ostanita v dobrih stikih.

lexios ::

Kakšna razdalja? Celo Slovenijo počez prevoziš v cca. 3h, razdalje v tem primeru so kvečjemu v glavah! Če sta resna in je to to, vama teh "par kilometrov" na začetku ne bo ovira, uživajta, počasi se spoznavajta dalje in čimveč možnega časa preživita skupaj ali s pogovarjanjem... Čas, ko sta narazen, pa lahko zvezo tudi utrdi!

Zveze "na daljavo" se ne obnesejo predvsem, ko razdalja postane izgovor! Sicer pa se dela na tem, da se eventuelno preseliš skupaj (in čez nekaj let ugotoviš, da je razdalje premalo). ;) Anyway, v vsakem primeru uživajta dokler lahko...

Pečo89 ::

cekr je izjavil:

Malo pomislite, kaj bi se zgodilo, če bi slučajno tudi ona to brala.
To je stvar dveh vpletenih.


No kot je ze cekr napisov kaj bi se zgodilo ce bi to prebrala ona :) zivjo vsem skupaj jaz sem tista punca o kateri imate toliko slabega za povedat kako je rezvajena, najstnica k bi padla vsakemu pod noge 19 letnica k ne ve kaj bi v zivljenju

Dragi fantje ki punce mecete v isti kos
stara 19 let in mam zastavljene zivljenske cilje vem kaj zelim v zivljenju dosec in kaj si zelim
vecina ljudi odide na fax tako bom sla tut jz fax je se ena stopnica visje mojemu cilju
kar se tice zabav in fantov na faxu
kar se zabav partyjev tice nimam casa za popijancevanje in zabavo
imam cilje v zivljenju ki jih hocem doseci in jih tudi bom brez zabav in drugih fantov

Kr pa se tice moje ljubezni zame ste nedorasli vi in moj fant vas je spraseval za najino tezavo razdalja ce ima kdo izkusnje z zvezo na daljavo ampak vse kr sm prebrala so bile samo kritike name kljub temu da.me ne poznate

Naj vam povem se to da jz njega nebi zamenjala za nikogar ker midva sva res eno veliko sva dala skozi sla skozi tezke case in premagala veliko hudega in bova tudi to
in naj vm se enkrat povem ona je moja prava ljubezn ljubezn za katero bi dala vseee cisto vse kljub temu da vi gledate na najino prihodnost kot da je sploh nii
povem vam srecna bova skupaj on najona prihodnost je samo skupna kajti drug brez drugega ne obstajava vec

P.S
Pism kar iz njegovega profila kajti brezveze se mi je zdelo delati svoj profil samo zato da vam bi napisala tole

Povedal mi je za tole kr je napisav tukaj in zelel je slisati izkusne ne pa kritike name

stalker ::

Marsikdo (vključno z mano) mu je napisal lastne izkušje. Če sta vzela katero od teh izkušenj kot kritiko, je to vajina stvar.

SimplyMiha ::

Ah, ta mladina, še tako naivna kot vse generacije doslej.

Olórin ::

cekr je izjavil:

Malo pomislite, kaj bi se zgodilo, če bi slučajno tudi ona to brala. .


to je povsem njegov problem. On se je odločil njun problem objaviti na javnem forumu. Moje trdno prepričanje je da če zveza ne temelji na fizičnem ljubkovanju, ta zveza nima pomena. Če kdo to vzame kot slabonamerno kritiko naj pač tako bo.


Pečo89 je izjavil:

cekr je izjavil:

Malo pomislite, kaj bi se zgodilo, če bi slučajno tudi ona to brala.
To je stvar dveh vpletenih.


No kot je ze cekr napisov kaj bi se zgodilo ce bi to prebrala ona :) zivjo vsem skupaj jaz sem tista punca o kateri imate toliko slabega za povedat kako je rezvajena, najstnica k bi padla vsakemu pod noge 19 letnica k ne ve kaj bi v zivljenju

Dragi fantje ki punce mecete v isti kos
stara 19 let in mam zastavljene zivljenske cilje vem kaj zelim v zivljenju dosec in kaj si zelim
vecina ljudi odide na fax tako bom sla tut jz fax je se ena stopnica visje mojemu cilju
kar se tice zabav in fantov na faxu
kar se zabav partyjev tice nimam casa za popijancevanje in zabavo
imam cilje v zivljenju ki jih hocem doseci in jih tudi bom brez zabav in drugih fantov

Kr pa se tice moje ljubezni zame ste nedorasli vi in moj fant vas je spraseval za najino tezavo razdalja ce ima kdo izkusnje z zvezo na daljavo ampak vse kr sm prebrala so bile samo kritike name kljub temu da.me ne poznate

Naj vam povem se to da jz njega nebi zamenjala za nikogar ker midva sva res eno veliko sva dala skozi sla skozi tezke case in premagala veliko hudega in bova tudi to
in naj vm se enkrat povem ona je moja prava ljubezn ljubezn za katero bi dala vseee cisto vse kljub temu da vi gledate na najino prihodnost kot da je sploh nii
povem vam srecna bova skupaj on najona prihodnost je samo skupna kajti drug brez drugega ne obstajava vec

P.S
Pism kar iz njegovega profila kajti brezveze se mi je zdelo delati svoj profil samo zato da vam bi napisala tole

Povedal mi je za tole kr je napisav tukaj in zelel je slisati izkusne ne pa kritike name


Super, potem pa poizkusita in imejta veliko potrpljenja. Če zdržita do konca faksa bo že še nekako šlo. Samo ne it z glavo skozi zid, če bo pretežko.

ps.: ne razumem čisto zakaj potem sploh še pišeta na tem forumu, če sta tako trdno odločena. Dejstvo je, da na slo-techu moralne podpore ne bosta dobila. zagotovo. Kvečjemu vaju bodo spravili narazen. Namesto pisanja po forumu pojdita raje na sladoled in uživajta življenje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Olórin ()

vostok_1 ::

Pečo89 je izjavil:

cekr je izjavil:

Malo pomislite, kaj bi se zgodilo, če bi slučajno tudi ona to brala.
To je stvar dveh vpletenih.


No kot je ze cekr napisov kaj bi se zgodilo ce bi to prebrala ona :) zivjo vsem skupaj jaz sem tista punca o kateri imate toliko slabega za povedat kako je rezvajena, najstnica k bi padla vsakemu pod noge 19 letnica k ne ve kaj bi v zivljenju

Dragi fantje ki punce mecete v isti kos
stara 19 let in mam zastavljene zivljenske cilje vem kaj zelim v zivljenju dosec in kaj si zelim
vecina ljudi odide na fax tako bom sla tut jz fax je se ena stopnica visje mojemu cilju
kar se tice zabav in fantov na faxu
kar se zabav partyjev tice nimam casa za popijancevanje in zabavo
imam cilje v zivljenju ki jih hocem doseci in jih tudi bom brez zabav in drugih fantov

Kr pa se tice moje ljubezni zame ste nedorasli vi in moj fant vas je spraseval za najino tezavo razdalja ce ima kdo izkusnje z zvezo na daljavo ampak vse kr sm prebrala so bile samo kritike name kljub temu da.me ne poznate

Naj vam povem se to da jz njega nebi zamenjala za nikogar ker midva sva res eno veliko sva dala skozi sla skozi tezke case in premagala veliko hudega in bova tudi to
in naj vm se enkrat povem ona je moja prava ljubezn ljubezn za katero bi dala vseee cisto vse kljub temu da vi gledate na najino prihodnost kot da je sploh nii
povem vam srecna bova skupaj on najona prihodnost je samo skupna kajti drug brez drugega ne obstajava vec

P.S
Pism kar iz njegovega profila kajti brezveze se mi je zdelo delati svoj profil samo zato da vam bi napisala tole

Povedal mi je za tole kr je napisav tukaj in zelel je slisati izkusne ne pa kritike name


Well then... Čimprej v skupno stanovanje stran od staršev. Ti pridno doštudiraj, fant pa bo pridno delal. Zgodba končana.

D3m ::

Se vidimo čez 3 leta. Pa pa.
|HP EliteBook|R5 6650U|
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13314294 (10999) FormerUser

Punca (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6313545 (11294) Gandalfar

Razlika v letih (fant -punca 10let) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12233897 (23789) dzinks63
»

Študent star 24 ima rad 16 letno dekle! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21953706 (42337) Rias Gremory

Več podobnih tem