Forum » Pomoč in nasveti » Rent a car
Rent a car
ib02101969 ::
Živjo, a lahko prosim če, kdor ima izkušnji z obratovanjem rent a car pri nas,odgovori na par vprašanj.
1) Kdor izda potrebne licence?
2)Kaj sploh potrebujem, da začnem s poslom?
3)Katere avtomobili se izplača imete?
Hvala
1) Kdor izda potrebne licence?
2)Kaj sploh potrebujem, da začnem s poslom?
3)Katere avtomobili se izplača imete?
Hvala
Klemzz ::
3) firme ki rentajo avtomobile, imajo ponavadi operativni lizing pri avtohišah, kaj se splača kaj ne, na takšne pogoje vseeno.
Go-ahead ::
Danes so najemnine za manjše avte od 25 EUR na dan + DDV. Kako s tem rent hiše preživijo ne vem. Očitno znajo zelo dobro gospodariti.Kupijo, vzdržujejo, popravljajo, zavarujejo, perejo in prodajajo naprej pod izredno ugodnimi pogoji. Ali pa grejo v stečaj!!!
doktor007 ::
Zanma me kakšnje izkušnje imate z rent a car podjetjem https://free2rent.si/
Zanima me dolgoročni najem kombija
hvala
Zanima me dolgoročni najem kombija
hvala
kloko ::
Če nimaš denarja za pošteno oglaševanje v medijih, ki jih spremlja tvoja ciljna publika, potem bolje, da se ne greš biznisa. Takšnile padalski skoki v mrtve teme znajo biti precej kontraproduktivni...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hertz prodaja 20.000 električnih vozil, ker se ljudje preveč zaletavajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 25641 (4679) | Gregor P |
» | Najem avtomobila v tujini in kreditna karticaOddelek: Na cesti | 11094 (1920) | Tidule |
» | Kazen za parkiranje ŠpanijaOddelek: Na cesti | 2598 (1262) | CleanPower |
» | Najem avta ZDAOddelek: Na cesti | 4248 (3584) | St235 |
» | PosodiAvto.si - Carsharing v SlovenijiOddelek: Problemi človeštva | 7870 (6406) | borutz |