Forum » Mobilne tehnologije » Težave z LED notification lučko
Težave z LED notification lučko
gusto ::
Stock meni za upravljanje z njo je sicer zelo lep, izgleda zelo logično in preprosto, a kaj ko nič ne dela. V tem meniju sem poskušal praktično vse, dodajal posamezne nastavitve za vsako aplikacijo posebaj, različne barve, vzorce blinkanja, nikoli ni delovalo, kot bi moralo. Delovalo je, ko sem lučko nastavljal (recimo temu predogled), spreminjala je barvo, hitrost, kakor sem nastavljal, vendar pa potem, ko bi dejansko morala delovat ob nekem dogodku, ni bilo nič od nje. Ena izmed bolj pogostih napak je bila, da je lučka, ko sem dobil SMS, posvetila in ugasnila. Ni nič več utripala. Ko sem nato samo prižgal ekran in ga takoj ugasnil (brez da bi prebral SMS), pa je zopet začela utripati (kar bi v osnovi morala že prej). To, da začne utripati šele ko prižgem in ugasnem ekran je neuporabno.
Poskušal sem tudi z raznimi aplikacijami iz google marketa za upravljanje z lučko (kakšnih 7-8), vendar nobena razen pogojno LED Blinker Notifications Lite ni delovala. Ta je od vseh, ki sem jih preizkusil najbolj "češka", videz ni za nikamor, vendar je vsaj delovalo za klic in sms. Nima pa nobenih nastavitev, za WhatsApp, Facebook in še kaj drugega je treba vzeti plačljivo verzijo.
Vsem tem aplikacijam, ki sem jih preizkušal, sem omogočil dostop do obvestil (nastavitve -> varnost -> dostop do obvestil). Nekako sem dobil občutek, kot da ta stock lučka (aplikacija) moti te nameščene aplikacije. Recimo, če sem imel v stock nastavitvah belo lučko za SMS, v neki aplikaciji rumeno, je najprej posvetila bela lučka, nato rumena, potem pa tema. To se je dogajalo tudi, če sem v stock nastavitvah lučko popolnoma onemogočil. Kot da ima LED lučka že v osnovi neke hude probleme in niti ne dopušča kakšnem programu, da bi upravljal z njo. Je pa zanimivo, da je edino eden, zgoraj omenjeni program deloval za klice in SMSe.
Naj še posebaj izpostavim tole vprašanje: Če uporabljam neko drugo aplikacijo za upravljanje z LED lučko, mora biti v stock nastavitvah ta lučka omogočena (kot kaže zgornja slika), ali jo moram odkljukati (in recimo temu zunanja aplikacija prevzame nadzor nad njo)? Delovalo pa tako ni ne eno ne drugo.
Vsak nasvet dobrodošel, ker mi je ta lučka res uporabna zadeva.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LED lučke (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 22027 (4698) | bsslo |
» | Android obvestila - bug ali strojna napaka?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2540 (2309) | jukoz |
» | Moteče LED lučke na napravahOddelek: Loža | 4007 (3252) | Malajlo |
» | Samsung Galaxy S3 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 141487 (63248) | Mad_Lion |
» | Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11146 (5329) | MrAs |