Forum » Kaj kupiti » Kateri analogni telefon?
Kateri analogni telefon?
Ribič ::
Zdravo,
Doma menjamo ponudnika interneta z VDSL na kabelski internet (optike še *vedno* ni... fuj, telekom), pa bomo hkrati iz ISDN prešli na analogno telefonijo, ki je vključena v paket. Žal bo tule treba kupiti nov telefonski aparat, pa me zanima, če mi lahko kdo priporoči kateri model vzeti. Dobro bi bilo, da je telefon prenosni in da ob klicu prikaže številko klicatelja oz. njegovo ime, če je ta v imeniku. Podpirati pa moda tonsko klicanje.
lp
Doma menjamo ponudnika interneta z VDSL na kabelski internet (optike še *vedno* ni... fuj, telekom), pa bomo hkrati iz ISDN prešli na analogno telefonijo, ki je vključena v paket. Žal bo tule treba kupiti nov telefonski aparat, pa me zanima, če mi lahko kdo priporoči kateri model vzeti. Dobro bi bilo, da je telefon prenosni in da ob klicu prikaže številko klicatelja oz. njegovo ime, če je ta v imeniku. Podpirati pa moda tonsko klicanje.
lp
GTX970 ::
https://www.mimovrste.com/stacionarni-telefoni#!?menuItemId=15564642
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIM800L modul in Arduino NanoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2921 (1734) | domenc |
» | naslednji dve nalogi iz Matematike 2Oddelek: Šola | 2189 (1739) | lebdim |
» | Nadaljuj Javanski programOddelek: Programiranje | 1727 (1128) | nightrage |
» | [UBUNTU 10.04] GRUB se ne postaviOddelek: Operacijski sistemi | 5871 (5655) | matijaz74 |
» | Html in CSSOddelek: Izdelava spletišč | 2269 (1822) | mte |