Forum » Mobilne tehnologije » HTC ONE M8- Corrupted files
HTC ONE M8- Corrupted files
teedy ::
Pozdravljeni.
Imam težavo, ki nevem kako naj se je lotim.
Na kratko: Na omenjenem telefonu, ki je še pod garancijo sem prenesel približno 600 slik z "internal memory" na sd kartico, da sprostim več prostora na notranjem pomnilniku. Zdaj so te slike neberljive oziroma, ko hočem odpreti slike mi napiše nekaj v smislu "corrupted file". Če vstavim sd kartico v PC, mi slike najde, vendar mi jih ne odpre, samo par sivih linij. Backupa nisem naredil (butelj).Razmišljam da je edina opcija s kakšnimi "recover" programi, ki sem jih v preteklosti uspešno uporabil, ampak telefona mi ne zazna kot particije, posledično s temi programi ne morem dostopati do pomnilnika. Slike mi veliko pomenijo, imam kakšno opcijo, ali bo to samo šola za drugič?
Hvala vnaprej za vaš čas.
Lp
Imam težavo, ki nevem kako naj se je lotim.
Na kratko: Na omenjenem telefonu, ki je še pod garancijo sem prenesel približno 600 slik z "internal memory" na sd kartico, da sprostim več prostora na notranjem pomnilniku. Zdaj so te slike neberljive oziroma, ko hočem odpreti slike mi napiše nekaj v smislu "corrupted file". Če vstavim sd kartico v PC, mi slike najde, vendar mi jih ne odpre, samo par sivih linij. Backupa nisem naredil (butelj).Razmišljam da je edina opcija s kakšnimi "recover" programi, ki sem jih v preteklosti uspešno uporabil, ampak telefona mi ne zazna kot particije, posledično s temi programi ne morem dostopati do pomnilnika. Slike mi veliko pomenijo, imam kakšno opcijo, ali bo to samo šola za drugič?
Hvala vnaprej za vaš čas.
Lp
xda develope ::
Če je naprava rootana imaš par orodij za obnovitev.Samo pomojem lahko žal kar pozabiš in bo to šola za naslednjič.Oče je imel tako stvar na s4 le da je on zbrisal slike.Sem 5 minut neprestano ugašal in prižigal telefon in slike so spet bile v galeriji ( ne vem kako)
To ni zgodbica ampak resničen dogodek.
To ni zgodbica ampak resničen dogodek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neberljiva spominska kartica-formatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 6327 (859) | XrobertoX |
» | podatki micro sd karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1453 (1290) | WhoCares123 |
» | Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40098 (27326) | Vajenc |
» | Ukraden telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13208 (6635) | Lightning17 |