» »

Vpis naprej (VŠ) Nova Gorica ipd.

Vpis naprej (VŠ) Nova Gorica ipd.

Robi :P ::

Zdravo,
bliža se čas vpisov in imam nekaj problemov jutri grem do svetovalne na šoli da rešim to z vpisom. In sicer sem odločen za multimedijske komunikacije v Novi Gorici. KLIK tale šola je verjetno tista multimedijska, ki je v Novi Gorici tako prepoznavna? Skratka rad bi se vpisal na pravo, da nebom kaj zgrešil. Problem je sledeč, vpisujemo se prek spleta s SIGEN-co in na seznamu možnih šol ne najdem nobene multimedijske nikjer, čeprav so tudi UNI programi v LJ in MB. V razpisu 2015/16 sem našel ta 2 uni programa, višje šolskih pa ne. Prav tako me zanima ali je kdo hodil v Novo Gorico na multimedijsko in mi kaj več povedati iz prve roke?

LP

bella_trix ::

Višješolskega (VŠ) programa na tej fakulteti ni. Imaš samo UNI in VSŠ (visokošolski). In vse skupaj spada pod Univerzo v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko. Programa pa se izvajata v Novi Gorici.

Oziroma, kakor sedaj vidim v razpisu 2015/2016 je za multimedijske komunikacije razpisan samo VSŠ program.

Zgodovina sprememb…

Robi :P ::

bella_trix je izjavil:

Višješolskega (VŠ) programa na tej fakulteti ni. Imaš samo UNI in VSŠ (visokošolski). In vse skupaj spada pod Univerzo v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko. Programa pa se izvajata v Novi Gorici.

Oziroma, kakor sedaj vidim v razpisu 2015/2016 je za multimedijske komunikacije razpisan samo VSŠ program.

ja visokošolski me zanima (3leta). Torej morem gledat MMK ki spada pod Fe... hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Šola
466362845 (25037) nejc_nejc
»

Degradiranje diplomantov (strani: 1 2 3 4 )

18339372 (4233) tomwischner
»

FRI: RI VŠ in RI UN

304609 (3376) TheBlueOne
»

Visja sola informatika (strani: 1 2 )

7931061 (21227) drzni86
»

Študij grafika/računalništvo...