Forum » Pomoč in nasveti » inštalacija win8 na stari trdi disk
inštalacija win8 na stari trdi disk
gexi45 ::
Zdravo zle bom jaz menjal proc, ram in maticno zato morem tut nove windowse kupit ker se prej mel OEM win7 torej imam 2 diska Win7 mam na staremu Samsungu 750gb vide, slike ... mam pa noveješm WD black torej mene zanima ce lahko Win8 kr instaliram na WD black ne da bi brisal oziroma prekopiral zacasno na samsung. al morm cist ocistit wd black pred instalacijo win8 in pol nazaj iz samsunga prekopirat podatke na wd black
- spremenilo: gexi45 ()
Mare2 ::
Zdravo zle bom jaz menjal proc, ram in matično zato morem tut nove windowse kupit ker se prej mel OEM win7 torej imam 2 diska Win7 mam na staremu Samsungu 750gb vide, slike ... mam pa noveješm WD black torej mene zanima če lahko Win8 kr inštaliram na WD black ne da bi brisal oziroma prekopiral začasno na samsung. al morm čist očistit wd black pred inštalacijo win8 in pol nazaj iz samsunga prekopirat podatke na wd black
Kaj je to zaen jezik?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Frenckie ::
Daj ti tisti disk na katerega imaš namen namestiti Win 8 sprazni -vse pomembne podatke si skopiraj na drugega.
Na ta disk daj svežo instalacijo Win 8 z formatiranjem in če želiš ustvari še kako particijo.
Tako se boš znebil vse odvečne navlake, ki jo sigurno trenutno imaš na tem disku.
Pri nameščanju Win 8 imej samo ta disk priklopljen na matično, da se ne boš zakvačkal in pomotoma naložil na drugega, kjer imaš shranjene podatke.
Na ta disk daj svežo instalacijo Win 8 z formatiranjem in če želiš ustvari še kako particijo.
Tako se boš znebil vse odvečne navlake, ki jo sigurno trenutno imaš na tem disku.
Pri nameščanju Win 8 imej samo ta disk priklopljen na matično, da se ne boš zakvačkal in pomotoma naložil na drugega, kjer imaš shranjene podatke.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Frenckie ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sesutje vsega naenkrat, kasneje ni mogoče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1094 (736) | lonewolf_ |
» | Odpoved diska WD blackOddelek: Strojna oprema | 1827 (1396) | energetik |
» | WD RedOddelek: Kaj kupiti | 3786 (2840) | Duhec |
» | FrapsOddelek: Strojna oprema | 1436 (1220) | r3dkv1c4 |
» | Nov diskOddelek: Kaj kupiti | 1348 (1195) | solatko |