» »

Linksys e3200 zopekan!

Linksys e3200 zopekan!

amaot ::

Dober večer, ta router sem, izgleda, zj*bal, zdaj pa bi vas prosil za pomoč :)
Torej, power in lan 1&2 ledice gorijo statično na ene 50% jakosti, ledice 3&4&wan sploh ne gorijo. Ne reagira na nič, ne na 5 sec reset, ne na 30/30/30, ni povezljivosti preko kabla, niti preko wifi. Firmware sem skušal upgradeati tomatousb/shibby build 125; do sedaj ni bilo problemov, sem pa ene parkrat že upgradeal. Router se je čisto zresetirala (ni ohranilo prejšnjega ssdja itd), na restore enega starega backup config file je javil, da gre za napačen router, čisto možno. Očitno sem zadevo nekako pokvaril, zdaj pa bi jo z vašo pomočjo še rad popravil :)

oyoy69 ::

mi zaupaš, kje pri bogu si našel build 125 za tvoj router? build 125 je trenutno izključno za arm routerje! in v imenu vsakega fw-ja je jasno napisano, za kateri model je namenjen.
lahko pingaš svoj router? če ja, potem probaj s tftp klientom ali linksys router toolsom naložiti pravi fw, če odziva ni, boš verjetno rabil jtag kabel.

amaot ::

oyoy69 je izjavil:

build 125 je trenutno izključno za arm routerje! in v imenu vsakega fw-ja je jasno napisano, za kateri model je namenjen.
lahko pingaš svoj router? če ja, potem probaj s tftp klientom ali linksys router toolsom naložiti pravi fw, če odziva ni, boš verjetno rabil jtag kabel.

ja, imaš prav, se opravičujem, gre za build 124 iz 25.12.14, malo sem se zmedel glede na nikoli prej doživeto katastrofo :) sem vzel začasno starega wrt54gl, pa seveda dela, samo malo mi je uncool. tudi resnično izgleda, da bom moral jtagat, ja, kolikor sem uspel še drugje izbrskat. se to izplača dat na servis - koliko zaračunajo in kako hitro zrihtajo, če imaš kakšen info? če ne, bom pač sam narihtal, bo pa vzelo nekaj več časa. router se sploh ne odziva, ni na mreži, ni pinga, nič, niti zboota se ne, izgleda. ampak hece je bil, da sem ga flashnil v redu, potem je wifi padel po času, ko bi se že moral upgradeat in na novo zagnat (po nekaj minutah), sem ga šel restartat, od tam dalje pa se ne zboota več.

ps: restore je javil, da je bil za napačen router - wrt54gl, zdaj je vse prefiksano, nisem pomotma vzel builda 125 :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: amaot ()

amaot ::

hmm, ne morem več spreminjati prejšnjega posta, torej, upgrade je (vsaj navidez) šel skozi, vendar se wifi ni vzpostavil s prejšnjimi nastavitvami, restore konfiguracije (izgleda, da napačne) pa je javil, da gre za napačen router. od tukaj dalje ni delalo več nič, čeprav bi moralo, saj je prepoznalo, da restore file ni ok. no, kakorkoli, zdaj, se niti ne zboota več in tudi power ledica (poleg lan1&2 ledic) je na 50% svetilnosti in tako ostane še dalje.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Povezava racunalnika z domacim omrezjem

Oddelek: Pomoč in nasveti
91045 (710) darexx
»

linksys wrt54gl

Oddelek: Pomoč in nasveti
5897 (609) Rale
»

Zaflešan Linksys wrt160nl

Oddelek: Omrežja in internet
91301 (1038) Spc
»

linksys wrt54gl flash problem

Oddelek: Omrežja in internet
171706 (1404) staher
»

Naložil DD-WRT sedaj pa ne morem na orig. firmware

Oddelek: Omrežja in internet
201886 (1341) zzitop

Več podobnih tem