Forum » Pomoč in nasveti » linksys wrt54gl
linksys wrt54gl
Rale ::
zdravo.med posodobitvijo firmware se mi je postopek prekinil.sedaj nemorem niti prid v osnovne nastavitve prek kabla na 192.168.1.1
lučka power utripa.
prosim pomoč
lučka power utripa.
prosim pomoč
stocky:
Insan3Lik3 ::
probaj 20-30 sekund držat reset gumb in pol ga še izključt iz elektrike za enih 10-20 sekund
Rias Gremory ::
lah probaš še:
- With the unit powered on, press and hold the reset button on back of unit for 30 seconds
- Without releasing the reset button, unplug the unit and hold reset for another 30 seconds
- Plug the unit back in STILL holding the reset button a final 30 seconds
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
oyoy69 ::
se router odziva, če ga pingaš? v tem primeru lahko težavo dokaj enostavno rešiš z TFTP utility ali Firmware Upgrade Utility.
če odziva ni, potem pa jtag, kot je bilo že zgoraj omenjeno.
če odziva ni, potem pa jtag, kot je bilo že zgoraj omenjeno.
Rale ::
Zahvaljujem se vsem kateri ste mi pomagali ,se posebaj gre zahvala oyoy69.zadevo sem resi s postopku katerga je predlagal oyoy69.zadeva deluju v nulo.hvala vsem
stocky:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT54G težavaOddelek: Strojna oprema | 1271 (1065) | d4vid |
» | WRT54GL me ne spusti na Facebook :OOddelek: Omrežja in internet | 3857 (3502) | Er333 |
» | Kako popraviti router Linksys WRT160N po neuspešni nadgrandji firwara! NUJNO!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2861 (2688) | Padly88 |
» | težave z linksys wrt54glOddelek: Pomoč in nasveti | 1159 (914) | blackbfm |
» | Naložil DD-WRT sedaj pa ne morem na orig. firmwareOddelek: Omrežja in internet | 1908 (1363) | zzitop |