» »

Gamepad

Gamepad

Lethal-Angel ::

Odločil sem se za nakup igralnega ploščka, ki bo predvsem namenjen igranju Metal Gear Solid 2:D
Pripravljen sem dati max. 7000 sit; videl sem že LOGITECH WINGMAN PRECISION GAMEPAD USB (3.240 sit pri eMisiji) in Joypad Microsoft SideWinder Plug/Play Gamepad (5.900 sit pri Comtronu), katerega od teh dveh priporočate oz. kateri je še dober za ta denar.

lep pozdrav
AxelluS

black block ::

Priporočam Thrustmaster dual power firestorm best bang for your buck okol 7-8 kilo SIT, je res zakon!

Nikita H ::

Ja ta je res zakon še posebej glede na ceno! Drgač so pa mislm da v decemberske jokerju nardil teste igratorjev. Pa si tm poglej kaj priporočajo!

kater je pa bolsi od unih dveh ki sem jih nastel, ker ta mi ni prevec vsec:D

jamiroq ::

oba joypada, ki si ju naštel sta za MGS2 popolnoma neuporabna; ni analognih ročic, absolutno premalo gumbov, ni vibre.
jaz bi ti (tako kot par ljudi zgoraj) priporočil Thrustmasterjev Firestorm Dual Power, res je malo velik in ne preveč lep, ampak je boljši od Logitechovih čudes, ki sem jih probal (pri nekaterih se niti ni čutilo, če je gumb pritisnjen ali ne!).

Torej bo Thrustmaster Firestorm Dual Power:D Ima ročice tak kt PS2 kontroler?
Kje v Celju se dobi?

speacker ::

MOgoce bi ti prou prisel kaksen USB to playstation gamepad konverter.? Pol bi pa kr od playstationa gamepad gor prklopu.:D Ce te zanima, jst ga mam, samo zaenkrat mi se ni uspelo vibracije nastimat, ceprav v navodilih pise da bi mogla delat. Drugace je pa ok, kot da bi na playu igral.

speacker: sm razmislu o tem, sam bi me preveč pršl:| Drugač pa PS2 kontoler seka:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gamepad

Oddelek: Kaj kupiti
5986 (889) nodrim
»

Kateri gamepad do 6k sit???

Oddelek: Kaj kupiti
61158 (1101) damirez
»