Forum » Pomoč in nasveti » hp security tools
hp security tools
ffka ::
živ,
pred kratkim sem kupil nov laptop hp z windowsi 8.1, nato sm se mal igral z tem čitalnikom za prstne odtise in sem naredu samo sranje, vglavnem vsakic, ko prizgem racunalnik mi zatezi za password še preden se naložijo windowsi (hp drive encryption)... nato sem formatiral racunalnik in sem upal, da se bo tudi to zbrisalo ampak se ni. Tako da sedaj mi napise da imam dva računa na hp drive encryption vendar ni vazno katerega zberem vedno me avtomatsko vrze pod novejsega...ali bi mi znal tuki kdo pomagat kako skensalm tega hudiča.
hvala
pred kratkim sem kupil nov laptop hp z windowsi 8.1, nato sm se mal igral z tem čitalnikom za prstne odtise in sem naredu samo sranje, vglavnem vsakic, ko prizgem racunalnik mi zatezi za password še preden se naložijo windowsi (hp drive encryption)... nato sem formatiral racunalnik in sem upal, da se bo tudi to zbrisalo ampak se ni. Tako da sedaj mi napise da imam dva računa na hp drive encryption vendar ni vazno katerega zberem vedno me avtomatsko vrze pod novejsega...ali bi mi znal tuki kdo pomagat kako skensalm tega hudiča.
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem do dokumentov na zunanjem diskuOddelek: Strojna oprema | 851 (736) | kloko |
» | Nalaganje Win 7 čez LinuxaOddelek: Operacijski sistemi | 1462 (1357) | Zvezdica27 |
» | hp 6715b free dos – vrstni red inštaliranja driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 3636 (3317) | Constantine |
» | diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1168 (1011) | zk_eu |
» | Novosti v Vista jedru - 3. delOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6221 (4544) | Lamur De Zur |